28 grader?

Vart kom denna sommar värme bara så där helt plötsligt för??? kan den liksom inte för varna lite stiga gradvis, de tråkiga är ju att de blir ju alltid såhär några dagar sen regnar de i evihet typ. Mn jag klaga inte på värmen den underbar!!!! jag njuter mår verkligen mycket bättre i den! så bara njuta, det funkar mycket mycket bättre jobba med i detta väder de skönt! så glad jag inte har semster för då hade jag säkert legat inne ändå, nu får jag vara ute vara med barnen, har jag sagt jag gillar mitt jobb? det gör ju lite där till!

Nee har inget annat skriva, blir något avsnitt av Veronica marsch nu och en god kyckling börjare :P min nya favorit hihi :) enkel och snabbt att göra, om de bra för en hmm men men :P

hoppas ni andra har det riktigt skönt där ute, och njuter lika mycket ni av värmen som äntligen har kommit :D

ciao amigos!


Varför ska man bli???

Varför ska man bli sjuk? suck, räcker det inte mer en sjukdom man ska dras med hela *pipp* tiden eller??? suck
Jag vet jag ska inte laga för andra har det faktiskt värre, men idag tänker jag ha en såndär tycka synd om mig dag. För nu inte bara sjukdomen utan nu man sjuk med, har feber och är förkyld, fast förkyldingen känns dock bättre äter ju enchingard eller vad den heter och den verkar hjälpa *ler* Men feber går inte gör nått åt tyvärr :S
Så idag e det synd om mig dag ;)
Jag hade heller varit fira middsommar på jobbet som vi skulle göra idag, hade varit mycket roligare än ligga här i soffan med den bärbara datan iknät och bara kännas sej blääää. tur man har nätet så man kan göra nått annar hade jag blivit tokig. Men ingen ork göra annat :( så tur man har så bra vän som har lagat mig en massa matlådor som jag kan ta av så slipper laga mat här skönt.
Men hoppas på en ordentlig bra sömn inatt nu och i morgon vakna upp utan feber och känna mig bättre, för jag tänker då inte missa den "äkta" midsommaren. Men kanske få tänka om klädes valet hmm, ska inte bli så varmt man vill ju inte bli sjuk igen liksom.Nee orkar inte skriva mer så detta får bli allt för idag
ciao


Don´t stop beliving!

Don´t stop beliving! Don´t stop beliving!Don´t stop beliving!Don´t stop beliving!Don´t stop beliving!Don´t stop beliving!Don´t stop beliving!Don´t stop beliving!Don´t stop beliving! Don´t stop beliving!

Det mitt motto nu sluta inte tro och hoppas, en vacker dag kanske allt går som man vill, i alla fall en del av det. Till dess så får jag kämpa lite till hopppas ännu en gång, man kan få lite tur, snart.........


Livet och dens tid?

hade ingen bättre rubrik idag hehe.
Men fick en grej av spå kulan idag som jag önska kunde bli bra..
ett resultat. mmm jag vill de ska funka såååå mycket att jag spricker, vill orka med 75% VILL VILL VILL jag ger mig inte. Men känns som jag behöver en paus nu snart :( Men vägrar! det så kul att jobba med min som trollungar!!!! NEEE jag ger inte upp!!!!!

Men hur många gånger ska de ta innan jag klara göra det rätt, fixa de jag vill med mitt liv?? frågar består hoppas de kan komma ett svar snart!


But how many it times will it take?
Oh, how many times will it take for me?
To get it right


Bigbrother 2011

Jaa vem är det nu som vinner då!!
Jag hoppas ju att SIMON ska vinna, men dem säger det tätt så vi får väl se, jag kan se dem alla som vinnare ändå, men vill så gärna simon ska få ta hem det han mest värd detta! men får vänta är ju typ 30 min kvar innan första få gå ut antar jag!


RSS 2.0