Vann

I helgen fre till lördag var jag på vann spa nere vid lysekil.
Vilket ställe kan jag varmt rekomendera om ni vill åka till spa! jätte mysigt ställe, med bra personal och bra frukost buffe och spat var underbart!! Jag tog en hotstone massage de var så skönt avkopplande, sen att hela kroppen slog ut efter är ju en annan sak ont även idag är jag riktigtt öm men var skönt just då i stunden så de var värt de ändå, jag kommer lätt göra en sån behandling igen någon dag.
kolla hålen längs bort där gick man in i olika välrdar, med varma bassänger fanns 5 olika
himmel, skog, blom och hell och is bassängen med oliak teman, underbart avkopplande att ligga eller sitta i. förutom is bassängen där gick jag inte i haha
rulla på rulla på...

jaa livet rullar då på, och de redan onsdag, nyss var de helg tyckte jag vi närmar oss nästa.
Jag helt slut i kropp själ just nu. verkar som förkyldningen vänder sakta igen, men kroppen är sååååååå trött, jag vet ju alla trött just nu, så kanske de med, men jag kan alltså gå lägga mig 9 halv 9 och så fort jag lägger mig på kudden stensomnar jag, normalt? sen vakna jag upp lite olika för jobba olika men runt som idag halv 7 och känns inte som jag sovit alls. hur kan detta vara möjligt? men så känns de det känns som jag la mig på kudden sen ringer klockan :(

Men de vara stå ut gå upp sätta på glad minnen till jobbet och så kör vi ännu en dag med värk, sömn störning och en massa andra sytom jag inte orka räkna upp och jobbar på som inget hade hänt. De så alla ser mig på jobbet. De kan tyckas vara en fasad men jag där för jobba och vill inte ha någon medlidande eller något ska tycka synd om mig, alla har vi våra problem och alla vi har vårt bekymra oss om, så länge jag gjort ett bra jobba varje dag sett alla barn hälsa på dem och sånt, så ha rjag gjort mitt ännu en dag.


nu dax att göra sig klar för åka ser jag

ha en bra dag allihop var rädda om er!!!


dessa nya mobiler..

Tekniken är ju helt sjukt, nya mobiler spottas ut och allt annat i tekniska världen.
men jag kvar min söt HTC men detta markret utvecklas nya saker kommer hela tiden.
jag hört alla prata om wordfeud och tänk nej jag ska inte spela detta, min syster bara men kan du inte spela med mig.
jo visst, nu man FAST!!! skit spel de ju beroende framkallande ju. så har ni ej testat testa se om ni kan bli fast med ;) eller var de bara jag ;P


de senaste dagarnar har jag.....

de senaste dagarna har jag känt mig som på bilden nedan.
varför ska de vara så svårt? varför måste de vara så?

hemma i kylan!

Nu man hemma igen i kylan, haha de är ju inte jätte kallt i sverige, har varit runt 12-14 grader men för mig är detta jätte kallt, nu när man varit i värmen på 30-35grader. så man fryser en anning nu haha. Men de varit underbart skönt och varmt. men saknat barnen en massa så skönt att vara tillbax på jobbet igen, dem är ju hela mysiag hela högen. 

I mallorca då, så var de ju solen och energin man var ute efter, när man har en sjukdom som jag är de inte lätt alla gånger få energin att räcka till någonstans, men jag förösker alltid mitt bästa och håller ut. På mallis funkade de riktigt bra var några dagar man var lite mer seg och orken inte fanns men de gick bra ändå, då fick man ta de extra lungt.

De jobbig ha en sjukdom som inte syns på utsidan, jag komme rinte dö av den så den inte farlig får man höra hela tiden, de skönt, men de kan ändå vara plågsam i mellanåt. armar som domnar ben som domnar och allt de andra som hör till, de ingen lätt uppgift, om alla som jobbar 100% skulle gå upp jobba 200% så börjar ni närma er vart jag befinner mig när jag jobbar 50-75% jag jobbar med min kropp runt 200 i alla fall syns inte på mej då,  men de kommer efter hand, sen jag ingen som vill gnälla eller visa de utåt hela tiden för de skulle ingen må bra av. Men snälla visa lite respekt ibland till människor som ser pigga ut de kan döliga mycket under ytan.


nee nu hinne rjag tyvärr inte uppdatera mer idag får vi längre verion längre fram, komme rlite kort på utsikten och så, ni får nöja er med de så länge.


man tror inte sina ögon när man tog detta kort så fint

 
i stor staden tog jag detta.


RSS 2.0