Tråkigt!

Jag gillar inte mitt liv just i denna stund. Sjukskriven, skadad axel, som i för sig är MYCKET bättre äntligen!!! de släpper mer för varje dag nu! Men hade hellre varit på jobbet i solskenet, där är min glädje och allt roligt, jag brinner för mitt jobb de vet ni ju, behöver jag ju inte säga mer. Så ni kan tänka hur jobbigt detta är behöva vara hemma från de, de gör en mer eller mindre depp alltså, iriterd på allt och inget. Men nu är de bara denna vecka kvar sen får jag komma tillbax till mina goa kollegor samt mina go barn igen. Då ska de busas och lekas igen som jag saknat de!

Men som sagt just nu i denna stund gillar jag inte mitt liv, tråkigt iriterad och trrrrrråkigt haha låter illa, men de är de ju inte så egentligen, gillar mitt liv mina vänner sambo och sist men dem allra bästa min familj(utan dem är jag inget). Jag lycklig lottad på mycket i mitt liv, man kan ju inte få allt, men jobbet är en grej som gör jag håller humöret uppe så de skit jobbigt inte få vara där. Men men tillbax till in till One tree hill världen, ser från början, för man har ju inget annat vettigt göra. För vila är de som står på läkarintyget för bli bra så de gör jag ju då.

hoppas ni andra tar hand om varandra, och var rädd om de du bryr dig om du vet inte hur länge du har dem i ditt liv!

kramiz


falsk och sant

ja de kan man undra ibland med både människor och livet, vad och vilka är falska vilka är sana?? de får tiden utvisa, men man märker mer och mer vem som man kan lite på och inte, synd de behöver vara så. Men ett val är gjort, en belust är gjorts, de inte på min bekostnad. Så är de.

Idag har jag varit hos päronen, för få lite luft inte bara behöva sitta hemma när man sjukskriven, sååå dödens tråkigt, vill inget hellre jobba, men axel måste bli bra, den är bättre men sjukt jobbig än, känner de nu när jag skriver bara suck så bästa sluta. Hoppas ni mår bättre min vänner!

ta hand om varandra!

kramiz Butterflys

Fjärilen är en gammal symbol för själen, glädje och lycka. Den står för pånyttfödelse och frihet!En dag!

En dag gick d enu man hemma igen slitit upp allt på nytt så kort inlägg, därför de inte bli br ainlägg just nu klara inte sitta vida datan alls långa stunder. Så sjukskriven ett tag hoppas de ska vända snart igen!
ta hand om varandra!!
kram


Bridge of Light


skuldror/inflamation

Ja de verkar inte bättre än att jag fått en inflamation i skuldrorna, där liksom fästena är, nu när jag ätit inflamationsdämpande i 4 dagar snart börjar de sakta men säkert gå rätt håll. Har ont än, men de kan ju ju vara sjukdomen såklart med, men de börjar mer och mer kännas som de bara är sjukdomen igen. Men inte riktigt så får äta de ett tag se att de kommer bli bra där igen. Annars så är jag total slut kropp själ dessa dagar när jag nu varit hemma. Jag sover sover och sover, sover 12 tim per natt typ, sen sover 2-3 tim på dagen med. så haft lite ta igen. Än känner jag mig inte hundre, de kommer jag ju aldrig göra, men hundra så gott jag kan om man säger så mitt hundra ligger på 65% jag känner väl mig runt 45% nu så börjar ju gå rätt håll i alla fall.

Hoppas ni andra har de bra tar hand om varandra!!!
kram

drömmer mig bort, mitt hem framöver tyvärr långt fram än men drömma går ju :D ska få bada med ett par underbar däggdjur där kommer bli kanon :) min dröm kommer gå uppfyllese!


snabb uppd.

Blir snabb, kan inte sitter upp för länge med min armar. All verk sitter i min skuldror, axlar rygg, sen strålar de ut i armanra. (där fick jag paus nu gått 10 min) Nytt försök då. Så de riktigt illa de inget kul ALLS SUCK! de liksom som armarna dommnar bort känner dme inte de blir liksom svaga på något skumt sätt, ergin rinner ut. så inga uppd. så ni vet vad som händer nu vila. ha de bra kram


RSS 2.0