inte igen!!!!

så är vi där igen..
joo nu är vi där igen, jag gick la mig kl halv 10 för jag var super duper trött, försökte sova 1,5 tim gav sedan upp nu sitte rjag här igen. VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA är deta!! suck!
 
Min kropp gör uppror, armar ben, rygg, domnar bort, verken är knappt så jag står ut, min kropp varför gör du såhär om mig? Varför?????
en sak säkert man kan inte inbilla sig ha såhär ont :(
 
tur de mycket filmer på tv hela natten, lär väl få sitta här några tim tills huvudet stänger av så utmatat att man skiter i om kroppen gör ont, men de ska ta mycket till innan de går, så bara stå ut och hoppas sömnen inte är för långt borta utan kanske om 2 tim kan ja sova. hoppas kan man.
 
hoppas ni andra sover gott och drömmer fina drömma ri alla fall.
 
natti
kram
känns som någon annan dra i trådarna för mmin kropp jag styr den inte längre :(
 
 
monstret är nu tillbax igen

Nu väntas nyåret!

Ja nu födelsedagar slut, julafton och jul över känns det som, nu får man förbereda och vänta in Nyåret då.
Skänt helt sjukt skåla vi inte in det nya året bara alldelse nyss?
2012 har gått så sjukt fort, jag nog aldrig känt det gått så fort förut som iår.
Men dem säger ju äldre man bli ju fortare går de ju så, kanske stämmer, konstiga är ju jag blir ju inte äldre längre ;P
 
haha jaja det ska bli ett mysigt nyår iår och det kommer bli riktigt bra tror jag detta. Så det gör inget.
 
Kroppen:
 
Är som  den är och jag har nog inte lyssnat alls på den jag rädd för utan kört på nu några dagar, men det är ju så när man ledig är ända tilfällen man orkar med lite då passar man på. För när man jobbat finns det inte myclet ork kvar, den lilla man har får man ju greja hemma med eller göra kort ärende, det så tråkigt. Men jobba det gör jag såååå gärna för det verkligen underbart jobba med mitt jobb.
 
Så jaa det verker och de kör i musklerna och lederna är som de är, jag känner att rygg axlar och armar ska gå av, men på nått sätt som plcokar jag de på dan och får ta igen det på kvällen, på kvällen är det INGET kul usch när ska jag lära mig tror ni??? jag vet inte men inte än verkar det som, kanske för göra ett nyårslöfta med detta, lugna ner dig, och känn efter kroppen så du inte får dem här stora bakslagen som helt plötsligt kommer när du kört på för hår? hmmm får tänka på det. nu när man igång tänker man inte inte men när bakslaget kommer FYYY då vill man bara dö och vill inte leva med, vänder vrider inget hjälper. så kanske borde lyssna mer på kroppen innan de försent.
 
 
Nu ska jag ta äta lite frukost sov lite länge Idag det händer ju aldrig så
ha en bra dag!
ciao

julafton

julafton är över men julmyset fortsätter och wii och film dag varit idag härlig slö dag :-)
ahola!

julafton var riktigt mysigt och trevlig mycket skratt fina paket fick man med, kanske varit snäll iår med :-)

men bästa med julen är ändå gemenskapen,värmen,glädjen,förväntningen, goda maten danska julebordet. underbart magisk dag. jag älskar julen.

nu får man ta de lungt några dagar sen firar vi härliga nyår hoppas nytt fint år med mycket spännande och fina tider.

här lite vad jag fick, men gick massa annat fint, fotoram,mjukiskläder godis,hotstons nu kan jag fixa sånt hemma, sluch drink maskin m.m.ta hand om er vår rädd om er!!
ciao

jullov

nu tar jag lite jullovnärmate bestämt fram till nästa år. det ska bli lite skönt då kroppen har massa dumheter för sig igen. men men synd klaga de snart jul. nu kan ja ju våta uppe halva nätterna då för nu behöver jag inte vara allert för jobb. utan kan vila. så då vänder de nog snart igen.

såg svenska hjältar idag jösses tårar i massor finns verkligen verkligen vettigt folk därute. det skönt att se.

ta hand om er vår rädd om er
ciao

bjuder på lite jul bilder och jul utan Disney finns inte eller hur :)


samma visa idag?

 
Jag tror det blir samma visa som igår, är nu vaken och jaa kroppen är i urror, verken är inte det hemskaste jag haft men den nog jobbig, och den spänd det omöjligt sova då, så blir ännu en natt vaken, tur man ska vara ledig några dagar sen, men de här kan bli jobbigt annars. Så ska ta lägga mig ner i soffan nu och se lite serier som är en räddare i dessa tider och gör de lite lättare att stå ut och orka med, man ligger smår ler i mörkret just nu ser jag Uggly betty den har ju sin charm i alla fall. Brist på annat kan den var lite kul.
 
Hoppas ni andra sover gott just nu, nu inte långt kvar till jul heller, klara med julklapparna? japp jag klar, men räknat flera gånger har jag glömt nån, men jag vet inte känns som det. Men så är inte fallet längre.
 
jaja nee nu får jag me ront av skriva så bäst sluta nu-
 
ta hand om er var rädd om er
kram
 
 
drömmer mig tillbax hit var bättre då mycket bättre...

Nu börjar de igen!!

Suck ska dessa trevliga period börja nu. Det ända jag gjorde var ju åka lite pulka med barnen på jobbet, suuuuck.
 
Jag gick la mig som vanligt runt 21 då jag är helt slut, somnar mellan 4-8min kanske och sten sover. så insomning inga problem jag är ju så trött, som ni kanske märker nu bara 2 tim efter så ligger jag i soffan och det går inte sova värken är så påstridigt, kallsvettas, kör varje muskel, krampar och domnar till tusen. Men har du inte tagit din medcin JOOO de är ju just de, den hjälper inte när de bli såna här så kallasde perioder. Då lönlöst att ligga och föröska sova, de bara gå upp ta lite med medecin börjar med infflamations medecin ökar på med den, för gillar inte öka den andra då den ger biverkningar ändå. Så blir väl vaken nu i 2-4 tim sen sova när man är helt slut så liksom man inte orkar hålla ögonen öppna igen, sova någon tim så göra om samma igen, betyder, max 4 tim sömn kanske inatt om jag tur.
 
Det går leva med denna sjukdom men fy fan vad den ska gör massa spök påhtt och JÄVLA usch hatar det verkligen. Nu får jag faktiskt klaga skiter i det. Vet andra har det sjukt mycket värre men just nu nog jobbigt här. ni som har värre respekt till er, hur orkar ni?? Jag orkar knappt med detta. suck.
 
jaja nu skrivit av mig lite. ska väl göra nått annat kul en stund, kanske se en film eller serie, nått måste jag ju göra.
 
natti på er andra
 
var rädd om er och gjädjs av de lilla.
 
p.s kan tala om att verka åka på förkyldning med, ligger med papper i näsporren rinner rinner, och så fick rethosta nyss ja har man inte nått får man allt.
 
ciao
 
 så kan det vara.

Mexico

ojoj vilken resa de var ni får lite bilder nu för se.

RSS 2.0