Bodyshop

Jag ska bara göra ett litet inlägg tänkte jag om bodyshop produkter, de inget jag direkt gilla i början men mer och mer gillar jag de pruktukerna alltså särkillt denna handkräm nedanför. 

En underbar Handcream! hjälper verkligen sjukt bra, de behövs när man spritar sin händer så ofta på mitt jobb ha en riktigt bra handkräm! stark rekomendera denna! håller sjukt länge med, inne på köpa body butter här näst nu se om den lika bra den, bara vad man ska ha för sorts doft då?? tur man har bästa vännen som jobbar med de hon kan nog hjälpa mig hitta en bra ;) krma på er!
                                                                 


Solrosen!

Ja de händer lite med solroserna, här ska ni få se!!!tankar som går..

sitter här med min hosta som sällskap och BB på tv. Borde sova, men de går inte hostar bara när jag lägger mig ner, varför ska hostan komma dubbla på kvällen?? Har börjat ta hostmedecin nu, får se om de kan hjälpa lite, hade tydligen kvar sen sist jag var så här sjuk, de var år sen, men de hade inte gått ut så de var ju bra :)

Nä man sjuk har man tid tänka mycket, har haft tankar, både positiva negativa. Men finns verkligen underbara personer i mitt liv tackar varje dag att ni finns där, stöttar mig i allt skit både de positiva och negativa.

Jag ingen som tänker sitta vänta  utan vill man inte så tvingar jag inte,så går jag vidare, jag kan inte göra mer om man inte vill de liksom. De var inte de jag skulle skriva men de bara var en tanka som dök upp precis nu.


De jag skulle skriva var tankar om livet, hur det liksom är en kör tråd, man inte tänker på ibland. Vi vet inte hur länge vi finns på jorden, vi vet inte hur länge människor menat finnas i ens liv, vad man tar för stig här närst kan bygga de som framtid ska, och vad som händer här näst. Livet är en stor gåta, de lite spänning varje dag. Man får bara hänga på se vad stigen tar än, vad närst steg i mitt liv, ett annat liv kanske? kanske inte, Men just nu är jag redo för nästa steg,men vad de är de får vi se, vad stigen tar mig ;)

massa flum tankar inget vettigt för någon kanske, bara massa gåter, men som jag sa så livet en gåta :P

ta hand om er och var rädd om er
kram
<3

                           

Influensan???

Usch jag hostat så i natt så visste inte vart jag skulle ta vägen, så efter pratat med min moder, så ringde jag vårdcentralen. Dem sa de trodde jag hade någon sort influensa och jag fått ett virus på stämbanden, så hon sa de finns nog inte så mycket att göra, men jag fick komma in om jag ville. Men beslöt jag avaktar två dagar till då inte på bättringvägen, ska jag åka in. FY influensan??? neeee usch. VILL JU vara på jobbet busa!!! SUCK!!
Men men de bara gilla läget, Mer vila, serier, film på schemat veckan ut. KUL!!! NOOOOT*

Hoppas ni andra  mår bättre och att ni ha roligare!!

kram <3


Förbud

jaa jag läst lite på nätet nu och jaa heshet/ ingen röst beror som sagt på stämbandinfektion, viruset har satt sig där. de kan ta några dagar till en vecka inna de går bort *suck* men de hela brörja i fredags kväll ska man börja räknka därifrån borde jag snart vara på bättringsvägen igen!!! så får hoppas.
Så jaa dagen än så länge ser ut tyå såhär.

*Hostat massa i natt
* vakna 7.30
* la mig i soffan efter en timme somna jag 30 min
* kolla på serier
* somna igen
* såg film
* serier
* äta

Vilken rolig dag *not* hade heller varit och busat på jobbet alltså, men har inte pratat något på hela dagen än, så testa sen ikväll se om rösten blivit bättre *hoppas*

hoppas ni andra ha de de bättre!
ta hand om varandra och var rädd om er!
kram <3


INGEN RÖST!! suck

Jag har ingen röst!! den borta  suck suck suck suck suck suck suck suck!!! sen nu ikväll kom febern, trodde var på bättringsvägen. Började i fredags ju trodde att jag fick halssfluss eller likande, Men visa sej vara någon sorts hals/stämbad infektion. så jaa då blir man hemma från jobbet igen, dessa FÖRKYLDINGAR sluta hoppa på mig!!!!!!! Så vila, vila rösten står på schemat i morgon, blir ta fram serierna, filmerna och kolla på.

Hoppas eran helg har varit bättre! Fick i alla fall första grillningen den var riktigt GOOOOOOD :D

Nu väntas Big brother in sen sova!!!!

kram <3


Ingen röst? Hes!

heshet

Vanligt vid förkylning

Om man är hes beror det ofta på att stämbanden har blivit inflammerade i samband med en vanlig förkylning. Stämbanden är röda och svullna och det kan göra ont att svälja och hosta. Ibland kan rösten helt försvinna under flera dagar. Ofta försvinner hesheten efter några dagar eller någon vecka, när förkylningen gått över.
Jag har typ tappat rösten helt under kvällen nu, nu sitter jag jätte ritad i halsen BLÄÄÄ inte halssfluss alltså utan de är en. infektion av ett virus antagligen genom man varit förkyld för mycket KUL, men men bara vila rösten i morgon hoppas att man kan ha lite röst för jobba, för vill ju inte vara hemma för att inte ha röst bara. Hoppas hoppas. drick varm nu med honung och mjölk sen försöka sova, så ha vilo dag i morgon

Natti natti kram


RSS 2.0