Vår? vinter?

Hur ska du har de kära vädret, vår, vinter, sommar. Hmmm jaja de läser sej, alla tecken går ju på de går mot vår och sommar. Idag åkte sommar däcken på, så får köra lungt om de bli halt då. Men nu vill jag ha VÅR :) sommar!! varmt! I veckan blev de bestämt vi har nu bokat till värmen! UNDERBART! långt kvar innan vi åker så berättar mer längre fram. Men de bli av! *skönt* de får gå fast.. ja de får gå ändå, berättar lägre fram. ;)


Ny dag och nya tag!!

japp sovit som en stock hela natten i stort sett, var totalt utpumpad i går efte rallt skit. Så idag säger jag bara NY dag och NYA tag!!! Hoppas ni gör de samma i går var igår idag är de ny dag med nya möjligheter!!

tänk positivt de kommer du längre på än tänka negativ
de svårt men igår var fruktansvärd negativ dag, men de var i går
idag börjar allt på nytt igen bara tänka positivt

tusen tack igen till alla vänner och familj som finns stöttat mig igenom de dag igår
och alla nadra dagar med så klart, jag finns alltid här för er med säg bara till!
stor kram <3Tuffa dagen

Nu har denna super duper tuffa dagen börjat lida mot sitt slut i alla fall.
Börja med att jag inte sovit något i natt, för man varit orolig såklart samt triggat hela kroppen igång på dess trevliga symtom. Sen kom jag upp i alla fall och iväg mot de här härliga som var ett måste. De var tufft jobbigt, inget roligt alls gå igenom, tårarna kom och allt, men fick fram mitt brev, och blev lite chockade minner. Men nu de gjort. De gick oki i alla fall får man säga rätt nöjd, men inte nöjd med dess regler hit och ditt som så defussa egentligen. Men nu är de bara gå igenom nästa steg  med då. suck! Men inget göra, jag ger inte upp nu utan ännu en gång får jag visa min styrka bevisa hur de egentligen är.
Skriver inte mer om de, vill inte alla ska veta utan ni nära vet vad jag patar om.

SUPER TACK för era fina sms och fina ord dem värmer och fått styrka av! TACK! ni verkligen riktigta vänner så super goa!

NU blir de lite tv, lyxfällan sen får se om jag ska orka igenom biggest loser eller om jag kommer tvät däcka här snart så trött men ändå vill jag ju s ehur de går, jaja vi får s enär verktabletterna gått i kraft om jag ska orka hålla ögonen öppna.

Ta hand om er!
kram <3


Nu dagen här...

Nu dagen här som är de mest plågsamma av dem alla. Jag inte sovit alls knappt i natt så boken breaking dawn har jag gått på hög varv i mina öron (ljudbok) Kroppen är stressad, och triggad på all punkter man kan komma på, de super jobbig, tråkigt. Så de kommer bli ett laddat möte. Ingen sömn och så motgång på detta, ja vi får se hur länge jag håller.

Som tur är har jag ju er vänner familj som kommer tänka på mig och skicka styrka så hoppas de ska hjälpa. Tack för ni finns, Daffy, T, M, A, N, Mamma, Pappa. ja ni vet vilka ni är med bokstävernas början. Utan er skulle jag inte vara mycket värd just nu.

Så håll tummarna!

kram <3


hur livet kan vara

En vanlig dag: Vaknar jag upp som vanligt med en stel kropp, och kan ha symtom som huvudvärk, influensa känslan alltså känns som hög feber ca 39grader, smärta i hela kroppen, tung, orklös, super förkyld känsla, känner mig svimfärdig, trött inte utvilad ligger reda på spar låga (vissa dagar något av symtomen, visa nästan alla på en gång). Så värken på detta, domningar, bränna känsla under huden. M.m. Vem av er skulle gå jobba med den känslan? Jag gör de kanske 4 dagar av 5 dagar. Ibland håller de på månader i streck. Men jag gör de för de är kul att jobba, gör de för min skulle för jag brinner för de. Ibland har jag fått lyssna och gå hem och vila.

En dålig dag: En dålig dag är jag totalt utmattad. Då är hela symtomkomplexet igång triggat och fruktansvärt och dessa dagar är i det närmaste outhärdliga. Svåra smärtor dessa dagar har jag oftast även ett mycket dåligt humör för jag har fullt upp med att stå ut med allt som sker i kroppen. Dessa dagar önskar jag att jag fortfarande bodde själv. För orkar inte med någon då vill bara vara för mig själv i mina plågor, det är en hemsk känsla behöva känna. Dessa dagar har jag minst 2-5ggr i veckan/månaden.

De sällsynta dagarna:(En bättre dag) vaknar upp med stelhet, domnar, och värken, de är ju aldrig borta. Alltid öm i kroppen, som extrem träningsvärk känsla plus lite till. Dessa dagar kan vara 1-3 dagar i månaden ungefär. Resten går på ren vilja.


 


miss the god times!Jag vill vara yngre igen, leka busa med min bästis, är de så svårt förstå? inte jätte liten bara sådär tillbax till 04-06 igen.. när man kunde vara varje dag nästan.skulle du klara detta???

Jag har faktiskt inte valt att bli sjuk, jag ville inte bli sjuk! Jag vill inte vara sjuk. Tror ingen vill de! Men ändå blir tyvärr några de. Jag skulle inte vilja något hellre än att vara frisk och slippa detta kroppsliga helvete, men tyvärr kan jag inte det eftersom det är en kronisk sjukdom jag drabbats av.

Värken kan sitta: Smärtan är ju bara ett av alla mina symtom, men det är ett av de svåraste symtomen. Axlar, skuldror, benen, knän, fötterna, armarna, ryggen, nacke, käkarna, öm över allt, som man har stora blåmärken över hela kroppen. Ibland sitter smärtan på ett par få ställen, oftast på hela kroppen/större delen av kroppen.  Äter kraftiga smärtstillande för att stå ut med smärtan.

Symtom jag upplever: Huvudvärk, feber känsla, influensa känslan, förkylnings känsla, dimsyn och svårigheter att fixera blicken, trötthet/kraftlöshet/orklöshet, värk i hela kroppen, trötta muskler redan innan man börjat dagen, svimfärdig, domningar samt krypningar armar, ben, händer, fingrar och fötter. Fryser, kallsvettas, går från vara varm till vara kall lika fort som man blinkar. Ofunktionell sömn; vaknar inte utvilad, stelhetskänsla, närminnesstörningar, svårt att finna ord, yrsel, balansproblem, svullnadskänsla, ljuskänslighet, luktkänslighet, hjärtrytmrubbning och andningssvårigheter av och till. Illamående, klåda, muskelkramper, ofrivilliga muskelryckningar, kalla fingrar och tår. Irritabilitet, humörsvängningar, ”kort stubin”, psykisk stresskänslighet . Slemhinnesymtom - ögon, mun, näsa, underliv.

Listan går att göra lång. Här har ni alla symtom jag upplever fler eller mindre varje dag! ibland nästan alla ibland några men här har ni dem svart på vit vad jag har varje dag, jag jobbar och är igång ändå, till viss del. skulle ni klara de varje dag?


RSS 2.0