såå söt historia

Verkligen fin historia, de är kärlek de! den håller i liv fast man inte ses och inte får se varandra på länge! Thats love.


första dagen

Idag var första dagen med förändringen. Visste de var väl skön på ett sätt tråkigt på ett annat men bara gilla läget nu då under 3 månader.

Annars så är de väl inte så mycket nytt här livet, de rullar på jag har en underbar sambo, en underbar familj och underbara vänner som finns där för mig, utan er vore de mycket jobbigare! Så tack!

nee har inget vettigt skriva idag, ska se klart BB nu sen gå sova skiiiiiit trött men vill se klart!!

ha de toppen kramMorsdag!

Idag har de varit morsdag! och myst med mamma hela dagen! finns ingen finare och underbare mamma än hon!! Sen har vi även varit myst med Farmor och Mormor som vi brukar denna dag lite mysigt även åka med till dem fira! för utan dem skulle vi inte ha så fina föräldrar som jag faktiskt har!!!!

Nu ska jag äta lite popcorn och invänta BB och se vad som händer, sen hoppas att rätt person åker ut idag!!

Hoppas eran helg varit bra och trevlig de har min!

GRATTIS igen LOREEN grymt jobbat!

ciao


i morgon är det dax!

The big FINAL :D LORREN GOOOO! får vi se hur det ska gå då :P 3 plats borde hon ju komma på i alla fall??


Mötet klart

Nu har jag haft det där mötet, jag var väl förbered på de värsta tänkte jag, men kom ditt blev jag ändå sjukt chockad hur jag blev behandlad, jag var positivt överraskad på bemötandet. Men inte vad som bestämdes, men vill inte skriva ut de här, mina nära vännner och familj vet eller kommer få veta de ändå, vill ni veta får ni fråga i stället, jag vill inte skriva ut de här då jag inte hundra vem som läser och så.  Men jag inte glad över beslutet, men får acceptera de nu, göra de bästa av det helt enkelt. Men så trött på dessa vändingar kastande hit ditt. Men de blir väl bra tillslut hoppas jag. Men nu är de som de är helt enkelt!

De positiva är ändå de sommar värme ute jag njuter av de tänker inte mer på de andra utan förösker gör de bäst.

var rädd om er ta hand om er kramizNy vecka nya tag!

Japp Ny vecka nya tag, hoppas dem räcker hela veckan ut som vanligt *hoppas*
denna vecka händer de rätt mycket både jobb, eller allt har med jobbet göra, men en grej som jag inte sett fram emot händer nu i veckan, utskriving från F. suck. De plågar mig verkligen, att behöva gå egenom ännu en sak, jag blir så lessen för inget förstår och inte tror mig, för de är ju de dem inte gör egnom att jag får gå egenom detta ännu en gång. JAG ÖNSKA JÄTTE MYCKET att jag kunde vakna upp i morgon och vara frisk, bara säga till dem skite i er och nu går jag upp till 100% får pyssla med de jag verkligen vill till 100 igen. Men tyvärr är de inte så lätt. Jag skulle inte tveka om jag trodde de skulle funka liksom :( jag blir så arg ledesen, besviken på samhället för varför man sitter i detta är ju för många fufflar och håller på då bli vi drabbade vi som inte kan rå för de, och vill inget hellre än jobba och framför allt ETT LIV!! orka med sitt egna liv.

För ni ser inte hur jag plågas inombord många gånger, Sen är jag dum än att jag lyssnar inte fullt ut, utan hellre på hjärna som vill och jag gör de. De svårt att låta bli för man vill ju leva och ha kul med, inte bara växa fast i den där förbannade soffan. åååååå blir så frusterad!! Men jag kan i alla fall gå, jag kan ta mig upp fast de gör piss ont, jag kan dra mig själv till jobbet. De finns ju dem som inte ens klara de :( de hemskt, tänk få vara instäng hemma för man inte orkar har såna kramer, förlammingar, min sjukdom ex finns många som har de tuffare än jag. de sjukt!!!

jag hoppas ni som läser denna blogg ni tänker er för en extra gång när ni läser detta, vad ni gör mot folk, och er omgiving. Säg inte för mycket ni kan såra djupa ärr. genom ex hon ser så pigg ut så farligt kan de inte vara, för NI SER INTE FASADEN folk sätter upp för klara saker, lite smink och många kan se riktigt frächa ut till och med friska ut!! SÅ TÄNK ER FÖR!!!

Säger någon i er omgivning att de är på ett sätt, LYSSNA för tror inte den personen hittar på detta, gör den de då är de synd om den personen som måste hitta på saker för få uppmärksamhet, de borde skämas. För man säger ju inte att man mår om de inte är något som gjort de som sjukdom likande.

Lyssna på era nära kära vad dem säger, stötta dem, fast de svårt även för er som friska vad ni ska göra, de ända ni kan är LYSSNA på dem och försök att acceptera de hon/han säger och hjälp varandra ut ifrån detta. dessa som har min sjukdom ni tappra starka som en tar er upp varje dag ur sängen, och inte grej upp STOR stjärna i kanten, forsätt kämpa, de ska jag göra lite till hoppas denna gången de funkar med.

Nu jobbet min glädje spiral, den får mig må så dåkig på ett sätt men själsligt är de UNDERBART!

ta hand om er var rädd om varandra!!!


lite olika...


tog den från Malin hihi de var rätt bra tycker jag!
dem andra hitta jag någon gång, roliga bra texter som symoliserar livet faktisk!


kom inte på något skiriva om idag eller jag har lite ont i armarna så hoppar de för nu, ni får läsa lite ordval, som är rätt bra och som säkert många träffar på i livet!
ta hand om er
kram


RSS 2.0