sjukstugan

där blev man sjuk, ja jag väl alltid sjuk på ett sätt. men här nu fått en förkylding och feber och en kropp som samarbetar ännu mindre än vanligt! så soffläge och film och serier får det bli. börjar med twligth filmerna :-)

hoppas ni mår bättre!

ta hand om er vår rädda om er!!
sömnlöst i natten

somna jätte tidigt skönt, men dock skulle vakna kl 23.30 varit vaken sen dess nu och omöjligt somna om suck, livet kan ju vara roligare. men välkommen till min värld börjar bli lite jobbigt nu. finns ju inte mycket göra ensam i natten heller. Daffy håller mig lite sällskap men snart somnar hon nog hoppas jag.
Måndag tisdag?

ja vad är det för en dag idag? tiden rusar förbi, jag hinner inte med.
 
blir kort linlägg då min armar helt sjukt jobbig gör inte som jag vill domnar till tusen. Ångest ska snart till tandläkaren igen, hade inga håll med dem ska ta bort tandsten jag vet inte vad som värst :/ kroppen gör uppror, så har jag blivit förkyld med nu??? vaaad är detta. allt på en gång?? sluta nu ge mig lite andrum snälla. Ville inte vara hemma. Hoppas hålla lite till inte redo ge upp riktigt. Men blir det inte bättre snart så månste jag nog ta några dagar vila. BLÄÄÄ
 
Hoppas ni andra har bättre dagar och tar hand om er var rädd om er!!
 
kram
ciao
 
 
 

Hur mår du?

Är en fråga vi alla ställer ofta, hur mår du? hur läget? du ser pigg ut idag? mindre ont idag? hela du lyser vad kul mår du bättre nu? hmmmmm
 
 
Dessan hur mår du? Svara jag ofats på jodå men det oki, eller det bra med mej kroppen värre, eller jodå det väl bra. Men sanningen då?
 

Joo nu ska jag berätta, just nu Kämpar min kropp till 210% den är uppstressad, den gör ont, och har nu symtom som

Huvudvärk,yrsel, kallsvettas, trött, orklöshet, dåligt humör, stressad, iriterad, frusterad, Feber, förkyldningsymtom,influensa symtom. jag varm så jag kokar inombord men har kalla fötter och händer, kramper på nätterna, lätt eller massa avbruten sömn (2-8gånger vaknar per natt), väldigt ljus känslig, tusen blåmärken över kroppen.

Jag skulle gärna bara vilja sova bort dagarna just nu, så exakt känns det. och frågar du mig så är det oki. Men detta är sanningen just nu. Så just nu får det bli vila vila på schemat och försöka sova så mycket som det går. Men aa det inte lätt när man vill så mycket. jag lyssnar alldelse för dåligt på min kropp, faktiskt inte alls mångda gånger, detta leder till detta nu. suuuuuck. Jag HATAR vara hemma får panik inför det. så förösker ju slippa detta. Men får nog börja lyssna nu snart annars kommer det inte bli så bra.
 
 
Annars så är det tvätt dag i dag, samt var handla lite på förmiddagen för att slippa springa med alla andra, så tar vi två veckors handling nu, sen tar vi ny handling om 2 veckor i stället då det lugnare på den fronten.
 
Så nu ska jag slänga in det sista tvätten sen ska jag verkligen försöka mig på vila, bara ha soffläge. jag har så svårt för detta, så börjar ju små plocka skulle vilja rensa ur gaderoben och fixa dona. Men jag vet ju det blir bara värre så måååste låta bli, bita mej i fingrarna? eller nått. eller kan man trolla? nee men tänk om.
 
Får hitta någon film serie titta på så inte känner dena rastlösheten eller det är inte det heller det kännsla att finns så mycket man behöver göra men som borde låta bli, detta stressar min kropp ännu mer det kan vara enkla grejer, plocka iordning här hemma, diska tvätta skåpen, rensa ur och städa undan sånt som ligger frame bara över allt. gaderober, tvätta fönster, åka tvätta bilen, träffa vänner, hälsa på nära och kära man träffar allt för sällan. jaa ni ser ju finns ju göra, men neeej nu ska jag låta bli lyssna.  innan allt detta med sjukdomen hände, hade allt detta nog varit gjort, eller mycket av det, jag inte behövt känna såhär.
men det sånt som får mig stressad triggar min kropp ännu mera, frusterad iriterad humör.
 
Nu börjar armarna krampa med så bäst sluta nu vila kroppen.
 
ta hand om er hoppas er helg varit riktigt bra.
kram
ciao
 
 

You haven't seen the last of me

 
You haven't seen the last of me,You haven't seen the last of me,You haven't seen the last of me,You haven't seen the last of me!!

Nu är det helg igen!

Jag tyckte jag sa nyss att nu är det måndag igen? nu sitter man här igen och det fredag kväll.
 
Jag trött som vanligt, ont inget nytt där. Men sover jag nee då sitter jag ju inte här. hoppas snart kunna lägga mig. Men får blir någon serie eller nått en stund till.
 
Jag har faktiskt inget att berätt idag, veckan gick fort, helgen lär gå ännu fortare antar jag.
 
Livet tickar på samma visa dag ut dag in, livets vardags anda är då här, och den kommer igen.
 
 
 
 
Hoppas ni får en trevlig helg!
ta hand om er
och var rädd om er
kram
 
 
 
 

alla hjärtansdag!

fick jätte fina blommor kort med fina ord i!
tack min fina sambo <3

hoppas ni andra haft en extra fin dag

idag med mycket kärlek från när och kära! Viasat uppskatting till vänner, kärlek, mamma pappa syster bror m.m.
glöm inte göra det lite då och då inte bara denna dag!! det uppskattas i hjärtat, små skester och ord värmer och gör en glad!!

ta hand om er


RSS 2.0