Glad midsommar ;:P

Glad Påsk ska det ju vara med ändå, nu inte långt till Midsommar hihi. I natt ska klockan ställas med, glöm nu inte detta ;) Nu ställer vi fram sommarmöblerna! ;)
 
Trevlig Påsk på er!!!
Kramix
 

Äventyr!

 
Idag har vi varit iväg på lite äventyr till, berömde Ullared Gekås :P Nu rätt mörr, men körde extra dos så just nu rätt bra proppad med skit. Så just nu rätt oki, Men i natt eller i morgon är jag nog inte lika glad. Men men ibland måste man ju leva lite göra lite kul! Så gjorde det hoppas inte jag får jätte bakslag nu bläääää Kan ju gå med, ibland gör det ju det ibland inte. Så får se i natt eller i morgon.
 
Hitta lite bra saker ändå så glad för mina köp, Väska, Resväska liten, ansikskräm, Jätte fina ljusstakar med turkosts,  tofsar, kläder m.m. :) Så blev bra. Var ingen kö in men när vi var där inne hörde vi at det var ca 1 tim i kö, när vi stod i kassan för gå ut. Det var rätt stimmigt där inne, men funka smidigt ändå allt flöt på.
 
jag får med Önska er En glad påsk! Hoppas ni får en bra helg och att ni njuter lite extra av atta varva ner, och umgås med er familj och vänner!
 
ta hand om er
kramiz
 

Vilken tripp det blev!!

Vilken tripp det blev tillax i tiden, Bästa vännen la ut på face Pojkgruppen det flesta gilla i vår ålder när vi var små. Usch tiden går fort, men oj vad bra dem var och är ändå, nu blir det ta fram cd och börja lyssna lite hihi.
såg även när sökte lite att dem är runt på tunne igen, kanske borde gå se dem ;) haha vad säger du Daffy ;P
 
Här får nu en låt som jag gillade då bland annat gilla många men... det fick bli denna.
 
 

vårvärme kom kom!!!

 
vilken härlig dag sol och plus grader!!!

mardrömmar

I natt fick jag sova hela natten vakna inte ens en ändå gång, var riktigt skönt att få sova!  Men usch vilken Mardröm jag drömde kändes som jag drömmde den hela natten, men det vet jag inte men vakna av ett ryck kl halv 7 och kände mitt hjärta hade brustit och hade jätte ont i hjärtat var helt sjukt. hur man kan drömma så hemska saker att man känner de även när man vaknar. Minns inte alla drag men minns bitar av det och hemska kännslan är den som sitter kvar.  usch men det var bara en dröm jag hoppas det får bli så.
Nu blir det åka jobba sen blir det lite helg!
Ta hand om er var rädda om er!
kramiz

Nyhetsmorgon

Jag har aldrig varit någon som följt detta alls, men när man inte börjar fören senare visa dagar finns det inte så ,mycket annat att kolla på. På så sätt hamna jag där, och ibland har dem riktigt intressanta grejer på tal, ibland har det varit en expert om hur man tar hand om bebisar, eller trotser eller stora barn hur man ger dem rätt chans på vägen och mycket mer regler, koncekvenser och hur man borde göra vid uppfostran m.m. Sen är det ju frågor föräldrar skickar in frågar. När man jobbar med det jobbet man har är det ju intressant höra hur föräldrar tänker på visa saker.
sen har det varit om sjukdomar, m.m.
 
idag är det om missfall, och en känd person sitter berättar om detta och diskutear detta. intressant hur tyst det är om detta ämne vilken skam det är, det synd att man ite stöttar varandr mer inte bara i det ämneet men nu var det detta i dag på nyhetmorgonen. det hemsk men det är ju ingens fel att det händer. Men klart riktigt hesmkt.
 
sen det gillar mest är ju triss skrapandet dem står där närvösa och så vinner det pengar, jag menar tänk få vinna 50 000 bara det är ju härlig summa att få bara så. Nu är det dax för triss kul! Hoppas han vinner massor alltid kul när dem får lite rejält sådär! ojojoj 1 miljon inte dåligt!
 
inatt fick jag lite mer sömn igen dock vakna några gånger men inte sååå länga väntan pass utan gick upp gick rörde mig och sen la mig igen somna om, sen upp en gång till likadant sen sovit till 8 så känns lite bättre i huvudet om inte annnat idag man mer är med.
 
Nu ska jag vila mej inför en jobb dag.
ha en bra dag!
ciao
 

hoppas nu på sömn!

inatt som var vakna jag runt 01 och somna typ 05 ingen hit när kl ringer 08 mån måste upp. sov på dagen 1;5 Tim nu ligger säng och totalt slut ändå. hoppas på mer sömn i natt nu!


RSS 2.0