6days to go

nu inte långt kvar och nedräkning har börjat! ska bli riktigt skönt att få komma iväg och få lite semester och värme!

nu blir det lite lunch sen åka jobba lite.
hoppas ni får en bra dag!

mer dö än levande

idag är jag mer dö än levande. tog typ 30 mun innan ens fixade ta mig upp ur sängen. denna dag kan sluta hur som. jag kan nog till med somna ståendes idag usch, fryser och har huvudvärk med. jag är totalt slut körd. finns inga krafter kvar. det bara måndag hur ska detta sluta?? bläääää


bröllop & morsdag!

igår var vi på ett jätte fint bröllop i lite Disney teckens anda! riktigt fint bröllop och fint brudpar! nu är dem man och hustru och om en någon tim eller så slå vi träffa dem för lite frukost dejt innan vi ska packa ihop och åka hemåt.idag är det morsdag med och jag har verkligen världens bästa mamma, hon stark person som kämpar dagligen med liknade sjukdom som jag, hon är så stark och gör bästa hon kan alltid. givmild och väldigt snäll och ärlig det gillar jag. vi har tur som har henne. Tack mamma för du är du!! älskar dig!
ta hand om varandra
ciaofast and furious 6

igår var jag och Daffy och såg fast and furious 6 på bio! den var riktigt riktigt bra! ja gilla den skarpt! den inte slut än :-D kommer forsätting till!! hihi så gött!

gillar dem filmerna tror jag inte ni blir besvikna :-) jag längtar efter som troligen blir den sista!

annars lungt men i morgon är stora dagen här för min vän då hon ska gifta dig! sjå bli kul att få vara med på deras stora dag!
berättar när det varit :-)
trevlig helg på er!!!

caio

glöööömt

soooory vet inte varför riktigt men glömt bort bloggen lite. tiden bara rusar i väg känner jag. sen inget nytt direkt att skriva om. jobbar och vilar. umgås med familjen och laddar inför helgen. Då dags för lite bröllops time! ska bli kul få vara med om!
återkommer mer om det sen.

annars kämpar med kropp som inte vill som jag och försöker lyssna halv vägs och kör på resten. böra eller brista.

nee dax sova öppnar i morgon får tänka på nått vettigt att skriva. i morgon.

caio
ko och höns utsläpp

idag var vi såg ko och hönsutsläpp. fint väder var det, var väl kul se men inget wow. men nu man gjort det. nu vila och ladda för jobb vecka!

sommar? vår? höst?

hur ska det vara bestäm dig snälla väder! jag tar gärna vår med värme! mindre omslag! tack!
RSS 2.0