höstens färger.

nu märks det att hösten här alla härliga färger, frost och kallt. men mysigt ändå när man har kunna börja ta fram filtar och min härliga värmefilt och ljus tänds på kvällarna.

igår fyllde min härliga Goa pappa år hela 55år blev han. verka som han var nöjd med sin dag och blev som han tänkt. fick fina paket och roliga kort.

idag måndagen här igen, precis gjort mitt pass kort för idag, riktigt kallt ute så så där kall in i bennen, så precis satt på värmefilten nu börjaran bli trött, vill inte somna så får nog försöka göra nått nu här greja lite, men borde inte för min kropp är bra trött och utmattad just nu sliten period. men vänder väl hoppas jag. jag försöker hålla humöret upp och inte påpeka det. men kroppen skricker rätt bra.

nee upp röra mig lite. ta hand om er
ciao

god morgon?

vad säger man om man inte har en god morgon då? att morgonen starta allt för tidigt halv 5 kunde inte direkt somna om sen gjorde jag det runt 7 halv 8 vaknar upp med ett ryck av en dröm jag inte gilla men samtigt gjorde jag det, men så dröm som blir en besvikelse när man vaknar inser att den inte var sann. så min morgon började inte bra alls, får hoppas den slutar bättre.

på er andra god morgon hoppas ni har en sådan!
helg sant??

är det sant är det helg igen?? jösses det fredag sen är det fredag igen. nee sjukt tiden går fort!

idag köpte jag detta fira in helgen med


sen pepzi på det tyckte jag var värd det. vi har brukar hålla upp på veckorna från allt sånt onyttigt sen får man fira lite på helgerna :-)

nu i helgen blir det lugna puckar, bara vara vila greja lite hemma, behöver en sån helg känner jag för ska orka bära på allt onda. gick med korseten idag för stödja ryggen och det kändes lite bättre, sen blir jobbigt då man blir så obehindrad.

nu ska jag försätta kolla idol.

trevlig helg!!
vände 8

igår var mysig dag, blev snabb tur till mormor för lite fika och lite poker och vände 8 hon riktigt fuskis :-P men vann någon gång där dem andra med. huvudsaken var vi hade kul!sen åkte jag sis till föräldrarna och hade lite grillat och prata och umgicks lite, sen spela vi cloedo. jag klanta mig två gånger annars hade jag vunnit, men men vi hade kul!

idag består dagen av tvätta och ta det lungt, och just nu grejer lite på face lite serier på viaplay, så så bra slippa reklamen :-)


ni får ha en bra söndagar!
ciao

dagen gjord.

fixa ju dagen var lung dag tack lov på jobbet, kändes bra vara tillbaka busa och leka med dem. jag har verkligen rätt jobb känns verkligen.

nu ser jag Sverige bakar så bra kul se hur man kan göra så olika fast dem gör samma sak :-)sen blir det sova göra sista dagen innan helg. skönt med kort vecka.

ta hand om er
ciao


nya tag hoppas

nu varit hemma några dagar och tagit igen lite, känner mig mer som en människa igen, dock kroppen Forfarande uppror inget kul vakna på morgon alls just nu. men jag får kämpa upp äta frukost sen få o mig min tabletter. ca 2 timmar senare är det lite bättre.

ska försöka mig på jobbet idag igen. hoppas på lugna två jobba dagar ni innan helgen här kan vila lite till.
suck

jag ger upp efter sett den där klockan allt för mycket i natt.

kallvettas och haft jobbig natt helt sjukt jobbig. sen feber topp så kroppen säger stop. så bli vara hemma några dagar.

nöjet i natt tog kort på tiden. blev tokigt hur sakta tid kan gå ibland. suck.
RSS 2.0