riktigt härligt

ojoj idag har det varit varmt på lilla gården här hemma. sååå härligt satt i ca 2 timmar efter jobbet smörgde min kropp, gör så stor skillnad på kroppen det sjukt borde kanske flyta utomlands?
helgen

ja nu var helgen över, som vanligt gåt det fort! det varit kanon väder hela helgen det varit skönt för min kropp, jag suttit isoöen hela helgen såå underbart skönt med värmen, den får gärna försätta fram till sep okt någonstans, det oki om det regnar på nätterna :-)

men så vet man ju att sån tur har man aldrig så njuter så länge vara, för vet kroppen kommer snart slå till åt andra hållet igen med mer värk och mer symtom igen. skönt fått andas lite igen med mindre värk. men vet tyvärr tillfälligt.

nu ska jag förbereda mig på en jobb dag kanske blir en kort vecka om jag får semaster på fredag. vore skönt. får svar idag då vi många som vill ha.


ha en trevlig dag!

ciaojust det köpte detta utebord med det vi invikt med lite grillning :-)
veckan

veckan veckor månader som vanligt tiden går ruskigt fort, det sägs att ju äldre man blir ju fortarre går det, kan nog stämma. veckan har varit kortare med en dag men ändå känts lång. men nu är fredagen äntligen här skönt så ta lite helg.

veckan nu mest bestående av jobba vila och lite besök av en gammal kollega var riktigt kul få träffa henne och snart får man hälsa på hennes lilla bebis i magen ska bli mysigt. så glad för henne skull.

helgen består av ta det lungt och se lite vad orken vill och så. blir nog kanske grilla lite i alla fall i morgon :-)
om bli fint väder.

hoppas ni får en bra helg!!

ciao
ledigt!

det är och har varit underbart fått någrra extra dagar ledig! de har består av umgås med familjen och vila. igår var det underbart låg i solen och drog in alla vitaminer och värme i mina onda muskler och leder. var riktigt riktigt skönt!!vi spontan grilla lite med och satt ute åt helt sjukt i april månad att kunna sitta ut och njuta kl 18 på kvällen när hände det senast liksom? aldrig hänt ju. underbart forsätt med sånt här väder tack!!!


vi lägger om plattorna ute med, eller jag är arbetsledare från min sol stol och min underbar sambo hejar och fixar :-)

verkar bli fin dag idag med, hoppas den bli lika varmt också!

ha en bra dag
ciao

påsken

ja ni är det bara en dag kvar jobba sen man ledig 4 dagar det känner jag är behövligt! ska bli riktigt skönt!

igår gjorde jag syster lite påskfint på fram sidan. vad tycks?


tyckte det blev riktigt fint!:-)

sen åkte i bilen såg jag detta fina i vår stad, självklart stod jag stil i bil kö när jag tog bilden.
sen mixtra min syster lite med mina naglar på kvällen så nu är jag med påskfin hehe


hoppas ni får en fin dag!

ciao

why?

varför ska kroppen bråka med mig bara för män har kul en dag, blir så less påvdet ibland, bara för män åker ha kul umgås lite med sin familj igår så är kroppen i uppror idag, borde sova nu men vet läghet mig lär inte kroppen låt mig sova. fast jag för det mesta vilat idag förutom små fixat vanliga tvättat lite så. blir såååå less.
ni fattar inte hur frustrerad man bli!!!!! gör sååååååå ont och inget syns utåt. utåt ser alla att inget fel på mig men insidan skriker kroppen gå dö nu typ. men men
livet är så accepterar och gå vidare eller nått.....

sitter just nu kollar nya mobiler, då min tid ute med min underbara mobil som jag varit super nöjd med. men batterie är utslitet samt små buggs menbså blir det man avnvänder den flitit varje dag under två år. Hade inte byt än men det är ju detta med abonnemanget går ut så måste förnyas ändå mobilen kan ju hålla 1 år till säkert, men tänk om inte gör, hmm nja vågar nog inte chansa. så just nu inne på ny HTC då jag nöjd med min den ger mig det jag behöver i en mobile. den nya HTC one m8 har kommit verkar riktigt lovande hehe men 2 månader kvar så får se.

hoppas ni haft en bra helg!
ciao
grillningen

vi köpte en grill föra helgen, och denna helgen körde vi första grillningen i våran lilla härliga trädgård :-) sambon riktigt duktigt fixa det där jätte bra reslutaltetdet var riktigt gott.

sen har vi fixat lite i badrummet som så tråkigt det blev lite bättre men blir fixa lite till sen men bra början

före


sedan efter bildblev riktigt fint!

idag varit uppe fått grillar hos föräldrana och träffa goa mormor inte träffat på jätte länge, fick kramas lite med henne mysigt. go mat och sen träffa syster med inte träffat henne sen hon åkte på resan.

nu hittat gamla avsnitt av Robinson på stream sida så fastnar i så ska kolla nått avsnitt till sen blir det sängen

hoppas ni haft en bra lördag!

ciaoRSS 2.0