semester

idag tog jag semester dag och åkte på fisk Spa med bästa vännen! det SvT en upplevelse kan man säga, jag tyckte det var kul Anorlunda känsla men man fick Goa fötter efter. men bästa vännen hon tyckte mest det kitlades sätt skratta skreck om vartannat hahah så jag skrattat, hon gör min dag som vanligt! vilken energi boots tack vännen! tack för den present kunde inte blivit bättre! haha oj vilken dag! tusen tack kommer leva på läääänge.
regn regn lite mer

regn ja det vad som är nu för tiden, kallt ruggigt, och värme filten plockas fram man börjar dricka te, nu officiellt Höst!!

men på vår kvällsrunda såg vi denna fina!

nu är det idol sen spelat in Ola Conny och morgon som vi ska se här efter . hoppas ni har en bra vecka!
ciao

soffa

nu haft min soffa många år nu dax att byta,men det finns ju en sjö av varianter. men vi behöver en soffa som byggnad då fall det direkt till mindre få tal. men vi möt och målat upp på nätet kanske blir det en hörsoffa i alla fall kan nog bli bra i vardagsrummet.

efter vi varit kollat olika soffor tog vi en lunch.det var riktigt gott.


nu idag bara tagit lungt laddat inför ny vecka. kroppenr hyfsat i schack men svullen om över allt. så tog varmt bad gjorde sussen för min stkars kropp

hoppas ni haft en bra helg!

ciao
snart

snart varit tillbaka på jobbet i två veckor, känns riktigt kul med ny energi, fast kroppen börjat bråka lite med mig tyvärr. kan ha. !ed kylan med man spänner sig ute i friska luften, inget bra väder. för min kropp.

annars så var jag sväng i Örebro förre helgen då min föräldrar var och campa första. första gången på många år, så jag och A gjorde till shopping och fika dag hos dem, kul spontan tripp.

sen har det bara består av jobb och vila för mesta så trött hela tiden vill bara sova just nu, men så är ju det vanligt när kroppen får jobba extra hårt igen.

hoppas ni tar hand om varandra och var rädd om er!!

återkommer snart igen bättre uppsåt, men nu så trött.

ciaobästa med hösten alla nya program som börjar på TV hahha

bilder

här kommer lite bilder på solros som helt plötsligt dök upp rabatten från ingen stan, i stek hur den slog ut den så fin 😊

idag har jag jobbat Första dagen efter 4 veckor semester, det var lungt och mysigt med alla kramar och gos man fick kom tillbaka. nu är man i verkligheten igen hoppas kroppen håller bara.
ciao

semsetser lunk

har ni försökt posta detta inlägg 4 gånger från min mobil app allt har försvunit båda gångerna men hita gamalt som hade sparat på datan här nu så allt kanske inte stämmer med nu tiden men lite samanfattat får ni lite av det då.
Nu är man riktigt inne i något semester lunk tur det snart slut man kan få lite rutiner igen haha. men ska inte klaga det varit en perfekt semester iår! sen vi kom hem från danmark har man hunnit med kalas för syster,minigolf,träffat Marie med familj, träffat bästa vännen och varit i gbg och sedan hann vi med kusten med sen vilat imellan. sen sambon börjat måla fönstren ser ju lite bättre ut. så skönt kroppen har samarbetat för en gång skulle denna sommar.men märkernu när väder omslagen från åska till fint tär påmin kropp den börjar svara sämre igen typisskt.men det synd klaga för haft riktigt bra semester. snart kommer perioden då soffan och sängen är min bästa vän igen det vet jag. så nu tänker på ha kul kunna tänka tillbaka på det sen man ligger där plågorna.  Semester är inte så dumt  när man fixat göra lite mer än vila sig jämt....hoppas ni har det bra där ute!! njut snart hösten här så njut nu sista vi för av värme och sol!! här kommer lite bilder
Nu blir det blir att vila kroppen det sista nu då väder omsalget kom så kroppen blivit mer svajig ni som börja jobba idag ni riktig kämpar,ni som lite kvar njut går fort, ni som kanske inte haft eller får semster det bli bättre!ciao

RSS 2.0