två irad!

Japp Jag sovit 8 timmr i natt med det sååååå skönt! Allt går så mycket lättare om man får sin sömn.
 
Igår kom hem kände jag liksom att jag var trött men ändå liksom dagen flyttit på bättre å grund av sömnen, inte mindre ont men på nåttvis är man lite mer utvilad så står man ut bättre på nåttvis.
 
Nu har vi börjar projekt 2 att måla fönsterkarmarna vita, äntligen! Ni ska få se före bild och efter bild sen när det klart, första stryckningen är på nu behövs ju i alla fall 2 till innan det blir bra. 
 
 
Idag är det fredag och jag ska stänga, ska bli lite skönt ändå, få detta nervarving på jobbet, kunna fica greja plocka, planera lite, då jag inte har så mycket tillfälle att planera. 
 
Sen får det bli soffhäng ikväll med lite godis och god mat och vila.
För det tänka att på lördag ska jag ut se mig lite med min syster yster det ska bli kul, vi planerat detta länge, så ska bli riktigt kul, hopas koppen håller nu bara, men annars är det värt det ändå, för trött på sitta hemma hela helger bara för ork jobba just nu, nu tänke rjag göra nåt kul. så återkommer hur det var på vår lilla mini resa äventyr i morgon eller söndag.
 
ta hand om er idag och trevlig helg!!!
 
 

det inte sant!!

jag vakna nu för 15 minuter sen somna runt 00.30 igår jag sovit 8 timmar såååååå skönt! hoppas det förblir så ni snääälla. fler sånna nätter man snart lik sig själv igen. ååå nu upp och äta frudkost hoppas på dagen blir lite lättare.

ha en bra dag!
tiden tickar

Som sagt gårdagen gjorde jag allt men ändå inte sova, men jag sov fler timmar i natt än gjort å länge, så kanske kanske börjar det vända lite snart. sitter här nu super duper trött. Men ska vänta liiite stund till hoppas det gör jag däcker verkligen sover resten av natten! trött på detta nu! för jag är sååååååå trött men detta himla monster låter mig inte sova. så vi fajtas till han så utmattad att jag vinner av däcka en uttmattning. Jag lyckas hålla skenet uppe ännu en dag och inte somnat så jag riktigt riktigt trött. så snälla låt mig få sova i alla fall 6 timmar det vore så himla skön just nu.
 
Annars kämat jag på med kroppen på dagen jag är ju i jobbet ännu helt otroligt jag är det, men jag käner vill inte vara hemma mer nu, då jag var hemma så mycket i den där piiip influesan/lunginflamationen. Så kämpar å hoppas det vänder lite t gången, brukar ju gör det efter ett tag, vecka eller två. nu inne på dag vad blir det hmm för trött för räkna ut det men är mer än vecka i alla fall trot jag. så bode vända snart, då den bästa perioden jag sover, kan sova i timmar brukar vara 9-12 timmar det sååå skönt. kroppen får läcka andrum lite. så håll tummarna.
 
 

Hmmm

Jo då så att jag skulle sova var det, det jag gjort wiiie somna halv 10 kanske där strax eter jag bloggat, vakna för ca halv timme sen och nu då? suuuuck. Dt kör, dommnar, sticker och jag blir galen på detta, jag vet inte vad som var bäst få sova på kvällen någa timmar, eller vaka sova på dagen sen hålla sig vaken fram till unefär denna tiden lite till sen sova. vad är det som händer liksom??? jag super duper trött, kan knappt hålla ögonen öpna nu när jag sitter här, men när jag lägger mig en kroppen omöjlig att slappna av. Börjar bli tröttsamt, ska ta röa mig lite göra lite övingar, sen ta glas varmt drick sen föröska sova några timmar till, vem et kanske kan jag få sova i alla fall några få timmar till, jag sovit nu 2,5  alla fall, så bode ju i alla fall ha 2-2.5 timme kvar om man ska räkna vad jag fått sova förut.
 
Jag ska oka tid för läkaren snart så får jag diskutera detta med henne se om det finns nått göra detta håller inte längre snart. men men ny dag nya tag.
 
Nee varmt drick lite varm mjölk kanske? eller lite varm houngs vatten får se vad det blir.
 
hoppas snart kunna somna om igen.
 
det finns dem som har det värrre... 
 
 
 

hoppas

nu vill jag detta ska vända behöver sova för kroppen ska orka, går inte mer snart. idag lyckas hålla mig vaken, gränsfall men gjorde det, sen har jag tagit varmt långt bad, tagit min medeciner. snälla jag hoppas jag nu har krypit ner i sängen och satr på britt ekland till somna till. hoppas nu jag säger god natt få sova herrens natten snäll lilla monster låt mig få sova.

så förhoppingvis god natt


Ord

Ibland har man inga ord, och det svårt beskriva vad man tänker, känner och vill. Idag fick jag en bok, med massa ord och känslor som fick mig rörd, jag börja inte gråta, men det var inte långt ifrån. Finns inget finare beskriving få en bok om hur mycket en annan person uppskattar en och vill en väl. 
 
Många minnen och många skatt, och gråt, roligaheter har vi varit med om, fler lär det bli om vi själva får bestäma.  Ödet förde oss samman en dag och den håller oss, jag pratar nu såklart om MIn bästa vän idag. Det finns många mitt liv jag verkligen byr mig om,familjen är viktigast hon är som en syster, jag finner inga ord hur mycket hon verkligen betyder för mig, vi har ett spciellt band som jag verkligen håller livet ut.
 
Idag träffades vi efter om och men det var länge sen vi såg, men när vi ses så är bublan sluten tiden bara rusar iväg och går alldelse för fort. Men vaje minut värdefull.
 
Tack min vän, tack för du förstår mig och mitt monster inombords.
 
Nu ligger jag i soffan och hoppas på kroppen ska tilllåta mig snart att gå sova, då jag är så trött men jaa omöjligt med dessa domningar, stickningar, krypingar och värk. så får vänta tills jag är helt utmatad så jag sitter nickar här i soffan. så får se hur länge det tar denna gång.
 
 

23.57

Nu slår klockan snart om i natten till en ny dag, och vad gör jag, jaa jag sover inte som jag borde göra. Jag har sovit men vakna upp med dessa krypingar, domningar i armar ben och nu även i ryggen. Så jag försöke verkligen somna om men efte 20min gav jag upp, gick upp, så nu sitter jag här i mörkret och väntar på det ska lugan sig lite igen, samt att bli så trött så bara sloknar igen. 
 
Börjar bli riktigt jobbigt detta, då jag är såååå trött hela tiden, jag somnar sittandes i soffan på dagen, sen går jag lägger mig trött somnar på kvällen, sen vaknar upp igen efter någon timme eller 30min, 10min sen omöjligt sova, värker, kör i muskler och desa DOMMNIGAR, myrkrypningar blir TOKIG!!! 
 
Så får bli Sanna Nilsen som håller mig sällskap ikväll med henne nya låtar som helt fantasisk bra. 
 
hoppas ni andra sover gott, får en bra måndag i dag, för nu klockan slagit över till en ny dag!
 
ciao
 
 

RSS 2.0