lagt sig?

skulle inte skrivit förkylding hade lagt sig fasen!! vakna upp med halsont och host, hosta är fasen värst gör så ont då jag har svårt att just hosta låter så ynkligt men inombord känns som jag ska sprängas. detta bara start fasen än suck. jaja tur jag hemma. men trodde när än vila skulle man bli bättre?? Hmmm jaja inget göra bara vila se glad ut suck.

hoppas på bli bra snart nu visst sjuk jämt men blir så mycket värre men vanliga sjukdomar uppe på. men som sagt klaga ska man inte göra kan ju vara värre andra har det värre.

ta hand om er vår rädd om er!!host host

igår morses vakna jag upp kände nu fått nog. jag var så trött kroppen skit, förkylding skit. så jag beslöt att vara hemma, nu efterhand gjorde jag rätt beslut. men fy att vara hemma, men går inte segt ännu så då man inte bra ännu. för man börjar bli lite rastlös då börjar tecken att man bättre. så får ge det en dag till i morgon i soffan hoppas det gör susen sen att man blir bättre.

förkylding lagt sig lite men har börjat få det hosta nu det gillar jag inte. men vila hoppas det går bort under helgen.

så inget nytt kul berätta just nu. men ni kan få se lite bilder som projektet här hemma är nu. visst är sambon duktig?


stora björn

japp idag gick jag jobba igen men går riktigt segt nu :-( men hände lite kul på jobbet vi spela lite teater eller saga spela vi upp föt barnen idag var riktigt kul. jag var då stora björn ni gissa vilken saga vi spela? njaaa feeel, japp guldlock och tre björnarna. var ändå lite kul barnen tyckte vi var tokiga :-) men tog på krafterna var knappt jag stod ut men gjorde det sen soffläge resten vilket kul liv. noooot.
snööööö

neee inte mer snö fixar inte denna kyla snälla låt bli plus och vår snart och inte lååång utdragen vinter orkar inte.

annars kämpar jag än. tufft ja men jobbat nu soffläge resten av kvällen suck.
glöm bort

tänk om jag kunde få glömma bort, min sjukdom för några dagar eller byta bort den för några dagar. Som ni andra gör ni glömmer och ni bli friska från förkyldningar likande. kan inte jag med få bli det ett tag?
 
Jag hade vilo dag i dag tänk nu ska jag inte göra mycket, men ni vet man små grejr ju ändå, fick lite underbart främat som var hel mysigt inte jobbigt, gjorde lite fika, plocka ur diskmaskinen, jag strök och hängde upp en gardin, jag tvätta 3 maskiner hängde up, små greja fixa lite plocka undan, tog det lungtoch sen tog varm dusch. vem är det som siter här nu då? inte är det ju ni som antingen sover snart nu eller festar eller annat. nee det jag som siter här. Just nu funderar jag till med om jag ens tagi min verkablett känns inte så, så kanske missa jag den? nee tror inte det. Men nu sitter jag här med  nacke, skuldror som värker så vill bara gråta, elle dommningar i bennen som gör helt omöjligt att slappna av, jag suuuuuper trött. kan jag sova? nee
 
Jag gjorde inte mycket i dag eller? tydligen räcker det, men ni förså inte endel av er att det räcker med varags sysslorna som gör man tröttas ut värken bli hemsk. NI vet inte hur det känns ni kan ana men inte veta. Det inte du som får lida för att åka iväg en sväng ex handla eller shoppa eller åka fika. sjävklart vill jag ju med på allt, jag säger inte nej allt för ofta. Men ibland känns det som min omgivning glömmer av att det jobbigt hålla uppe skeet varje dag, det därför jag istället bli tyst tillbaka dragen för fixa mig själv och sjukdomen. sitter nätter igenom.
 
kan vara så jag på bra humör 3 timmar sen fixar jag inte mer. vet inte hur jag ska få er förstå. 
jag gör det bästa jag kan. jag vill såååååååå mycket och jag vil ta paus från min kropp. Men vem är det ändå som får sitta i mörkret och bli påmind, ni kanske glömmer, jag blir sändigt påmind. varje dag, varje minut och varje timme. Mer eller mindre hela iden, men kvällar och  nätter brukar vara värst nu för tiden. Jag vet ju inte vad gränsen går. jag tror jag vet, sen visar kroppen motsattsen. 
säger inte att ni underbara och försöker många av er och uppskattar detta, jag glad jag ha er alla, jag kan skatta mig lycklig på många sätt, men ibland måste jag få babla av mig här. 
vad ska jag göra? 
 
kände jag hamna i någon sort dep där behövde skriva av mig. är så sjuk jobbigt ibland bara. ikväll blev det extra känsligt bara, men får jag bara sova så blröjar dagen om igen och nya tag tas igen.
 
jag ingen som visar ofta hur jag mår, men här är jag ärlig. Jag håller skenet uppe för jag vill ine gråta eller vara nere, gör inte saken bättre, men inombord bor ett monster som motarbetar allt jag gör. 
tryck från soffan just nu gör till med ont :( 
 
Nee får bli lite disney film innan jag hoppas kunna få några immar sömn.
 Disney är bra i alla lägen! ;) gör en så på bra humör i alla skeden.
 
ta hand om er var rädd om er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sommar?

eller neehe det var en dröm eller? japp verkar inte bättre för snön ligger kvar och kallt är det med. ser nu står på 5minus grader ut brrrrr tur man har värmefilt och värmemadrass :-)

men skulle inte skada av lite värme nu vår. vi kan ta det tidigare viissst?

jag mår forarnade inte mycket bättre blev nog hårt bakslag från förra fredagen tyvärr. nu uppe på detta blivit täppt i näsan inget förkyld så utan bara nästäppa hmmmm. jaja jag snart fixat jobb veckan som var målet. blir det lugn vilo helg hoppas det ska vända efter detta. orkar inte mer vara såhär trött och bara villa stänga in mig bubbla och serie världen men ska ge det helgen med sen får vara nog hopps jag.

ciao
upp och ner

idag har det varit något bättre men forfarande trött och mår inget bra. men fick lite skratt av lille fjant som var här idag besökte lite. fick lite annat tänka på för stunden.

nu känner jag att jag helt slut och det dax åter tyvärr att lägga sig sova. men men kunde varit värre inte fått sova alls den värre så sover hellre.

nu hade varit skönt med sol vår och sommar värme. kylan hemsk tråkig förstör mer än vad den gör nytt just nu.
visst den fin. gillar snö för barnen skulle. men nee jag vill bort skulle kunna tänka mig skippa visa månader bo någon annan stans värmen fins komma tillbax till våren då det varmt.

neee sova två dagar till att kämpa. önska bara fler i min omgivning förstod vilket kämpande det är. inte allt lätt hålla humöret på topp.

ciao

RSS 2.0