semester tid

ja semester tiden försätter, hemma från Danmark och var riktigt nice vecka, kunde inte ha blivit bättre tror jag!!

sen kom hem har vi hunnit med tvätt som är ett ont måste ibland och sen firat syrran som fyllt år! min lilla syster 💜

idag har jag vill dag för samla kraft till fler äventyr! hade inte massa planerat innan semester men något varanan dag som passa mig bra vilodag i mellan sen händer något!! jag hade massa saker vill ska hinna med men lagt det på is lite och bara tagit det lite som det kommer, och än så länge händer det saker hela tiden typ. så länge kroppen håller kör vi go for it bara!! haft lite bättre dagar, jag vet inte e hur länge dem håller i sig så är bara köra så länge går, för sen kommer perioden då soffan och sängen är min bästa vän igen det vet jag. så nu tänker på ha kul kunna tänka tillbaka på det sen man ligger där plågorna.

ner semester är inte så dumt i är när man fixat göra lite mer än vila sig jämt....

hoppas ni har det bra där ute!! njut snart hösten här så njut nu sista vi för av värme och sol!!

ciao


sista

nu sista dagen här nere på Jylland som vi är, riktigt fint väder varje dag, och härliga dagar både hät där sett oss om, äcen hel del slapp i solen eller i stufan då varit för varmt. alla fönster öppna på korsdrag. tur man bor vid havet för det fläktar i alla fall.
idag tog vi bilen tilö tykland köpte lite godis och andra köpte lite mer goda drycker. det kan ju dem ha,jag fick mitt godis*nöjd* det tog ca 1 timme med bil över. sen nu vi varit hemma i ca 2 timmar nu står det vila på schemat sen efter grillnigen tar vi och börjar packa ihop oss lite för kl 10 i morgon ska vi vara ur stugan och bege oss hemåt igen. både lessamt och skönt. då trivs riktigt bra här, med nybakat bröd varje morgon, grillat till kvällen.

Men allt gott har ett slut med, så ska bli skönt komma hem sova sin söng för det ända nackdel här, sängen är för hård!!

hoopas ni ha det bra i värmen!

ciao

sommat o sol

semestrer är hätligt att ha, inga måsten inga tider direkt passa, man kan ändra planer och göra som man vill 😋😝

första veckan var bara massa göra och titta på, tvätta och packa. nu sitter vi nere i en underbar stuga och har det riktigt gött, varit 26-30 grader varje dag hittles fler lär det bli! detta är verkligen semester.
igår besökte vi legoland var riktigt kul få uppleva igen vi kom fram till jag inte varit där på 26 år, alltså var jag bara lite barn sist. kul se det med vuxen ögon. här kommer lite bilder, så ska jag återgå till vilo läge i solen 😊 idag riktigt slappar dag behövs efter igår.


i fredags

i fredags var en underbar dag, gick upp och kände den där magiska känslan som man har när man vet att efter denna dag har man semester i flera veckor, finns nog ingen bättre känsla, känns som inget kan gå fel, man är på jätte bra humör. dagen blev bra gick jobba busa med barnen och hade anmält härligt känsla.

sen där klockan slog 15 så kändes det sååå skönt! finns ingen bättre känsla veta nu har man lite sommarlov 😊

sen denna dagen fyllde min underbara mamma år, så åkte köpt lite blommor och åkte ditt krama om henne och gav henne dem och kram. min mamma är bäst och mest underbaste mamma! hon betyder så mycket för mig finns där och är precis så en mamma ska vara!

sen igår var vi på kalsa hos mamma och var en trevlig stund med massa goda kakor och tårta.

idag redan söndag och precis börjat men idag ska kag njuta av ta det lungt och bara vara, inte känna den den ångest känslan att helgen gick för fort, brukar inte ha ångest att gå jobba älskar mitt jobb, men ibland vill man helgerna dka vara lite längre.

nee nu får det bli lite data och tv titande, ska ju komma bus väder idag så passar ju bra ha slappar dag!

ni som med går på semester, trevligt semster hoppas ni får mysig sådan, ni som haft hopas ni haft en härlig sesmster,ni som ska ha kämpa snart är ni där!

ciao
dunder och brak

vilket fint väder man vakna til kl 06. solen sken och var redan 20 grader ut lite drykt. åkte till jobbet och var varmt och skönt. sen vid 16 tiden blev det så här på himlensen braka det loss ordentligt! och blixra dundra och regnet öste ner, behövde med för var väldigt kvaft. hör hur det regnar utanför nu igen, men inga åska i alla fall.

hoppas på fina dag i morgon igen
nu börjar nedräkingen 4 dagar till semester!

ciao


sol regn sol??

ja det väldigt omväxlande väder, men igår var det varmt på kvällen och sol, så ut med grillen. sååå gott! sen tog vi allihop en liten promenad och köpte oss en glass och gick åt på i solskenet. jag tog den berömda twister tror jag heter så gott.

sen har jag börjat läsa en bok, bestämde mig för läsa något hitta en bok av agneta sjödin, den är bra. handlarom en kvinna som blivit jötte dumpad och mår väldigt dåligt, en vön ger henne utmaning i detta och tycker hon ska åka till new york i 3 mån och på vägen följa några sympoler som hon väljer ut innan hon åker, ex siffror och bokstäver djur, sen ska hon försöka finna sig själv igen.
jag läst mer en halva jag kan rekomender den! så ta läs den i sommar!ta hand om er ciao

RSS 2.0