helgen

som vanligt gick helgen fort! varit en slappar helg med vila och mycket tv tittande.
sen en långt ptomenad igår kväll rikigt skönt när det äntligen lite upphåll. idag lite mer öm i musklerna än vanligt men inte mer än att jag står ut så skönt för en gång skulle inte ligger helt utslagen, dock super trött tror håller på bli förkyld, så la mig och sov en stund det var behövligt.

nu väntar på tacopajen, pröva någotnytt recept får se hur det blir, med taco chips. får återkomma om det blev lyckat.

annars två veckor kvar nu innan det dax för lite lång semester ska bli skönt börjar bli lite tungt nu. så ska bli skönt!

ha en forsatt trevlig söndag ciaoköpte denna ska prova hört mycket bra om den, för min yrke stå man gå mycket man måste sköta sina fötter det viktigt har jag hört, nu har jag inga ptoblem med min fötter men tänka kan ju pröva 😃😊 återkommer om det funkar bra.

veckan

vart tog den vägen!
jag det undrar jag verkligen, men hunnit med lite. jag inskaffat mig ny mobil som skriver ifrån nu. och vi skaffat värmepump så ja lite har hänt men inte mycket skriva om.

kroppen håller sig hyfsat schack just nu och känns skönt att få andas lite från allt hemskt kroppen utsatt mig för. men mycket trött så ska bli skönt att ta vilo helg nu liksom bara vara lite och komma igen lite efter allt stå hej med midsommar allt som varit.

sen idag var det pannkaka på lunchmatsedel det smaka riktigt gott!blev bra avslut på torsdsdagen.

nu blir kolla liten stund på lair lair som är på tv nu gillar den filmen sen sova.

hoppas ni andra har haft en bra dag får en härlig fredag!
ciao

stora klosterkyrkan

idag åkte vi ut och kolla in stora kloster kyrka där munkar en gång bott och sagan Arn kommet lite ifrån den kyrkan. häftigt att se den för den var mäktigt stor!hoppas ni andra haft en bra helg och trevligt midsommar! det hade vi
ciao

brasilen!

fotboll fotboll ännu mer fotboll just nu. det händer för lite för orka kolla ju!! nee jag gick gjorde mig klar nu för sängen i stället. fotboll Def överlåter jag till andra att kolla på! kan vara ok ha bakgrunden ibland om det bra lag men nja. så jätte intresaerd är jag inte så måste sitta uppe kolla.

nu snart midsommar helt sjukt tiden går för fort!!

man ser ju det på dem små, men även när man sitter pratar att oj det var ju typ förra året det hände hmm eller neee det 3 år sen ja jag vet inte vad tiden tar vägen!

bara flyta med på vågen hoppas på det bästa och flera roliga mysiga år.

nee nu blir sova
ciao
vinter?

neee fy hemsk tanke men om en vecka går vi åt det hållet, ville inte ens tänka på det hehe men så är det.

haft några bra dagar nu det är och varit riktigt skönt. veckan gått smidigt och varit ute rört på mig och allt bara flyttet, kan det inte få vara så lite oftare??

vilade igår efter har stängt på jobbet.
sen blev det halv spontan shoppingtur idag till jnkp jag shoppa en hel del det var riktigt kul hittat lite nytt, dock inte det jag var ute efter tillmug själv. lille fjant shoppa lite med samt sambon fann en del så blev en lyckad tripp.

sen kom hem bara ståt vila på schemat och kollat lite serier och bara tagit lungt mellan varven.

nu super trött så hoppas på några timmar sömn.

hopas ni har och haft en bra helg!

ciao

ett av dagen fynd
ta kort på det andra i morgonåska och muller

skulle varit igår men såg inte röken ut av den! så vi tig en promenad i fina vädret och gick upp till affären och köpte oss en glass. jag testa ny och ja varför inte den var god!sen gick vi lite hamna på lekplats barnen ville så klart att vi skulle leka där med barnen menar jag då lille fjant och sambon ;-)

det helg en lyckad kväll

sen har pretty Little liars även börjat igen så avsnitt av det blev det med! spännde värre!

ha en bra solig dag!

ciao

veckan går

tiden springer i väg som vanligt.
nu varit super varmt idag och det så skönt konstig man mår så mycket bättre när värmen är här! ont ja men det smörger lite det onda och man liksom på nåttvis mår bättre i värmen.

men säg komma in oväder inatt eller i morgon suck. så då blir det väl skit i kroppen igen med. men idag jag njutit :-) bättre dagar är få men man får ta vara på dem.satte upp denna text idag och det verkliegb sanna ord.ta hand om varandra ciao

RSS 2.0