vilken hemsk natt

jag sovit knappt en timme. allt börja igår på dagen med lite lätt ont ihalsen som blev värre och värre på kvällen. inatt var så ont kunde inte svälja gick inte sova för varje gång jag svalde vakna jag.
så gick nog och sitter nu på vårdcentralen och väntar på få komma in på infektion, se in kanske kan vara halsfluss suck. det går på jobbet så konstig är det inte om det är detta :-( hoppas på få lite penicillin!

kom lite tidigt för det öppen mottagning kl10 men tänkt kanske tjock med folk. men det var det inte så först i kö. tack och lov. så nu ska jag bara hålla ut. sitta här med 38.4 feber med inget kul.

hoppas ni andra får en bättre dag!!
ciaonu är det dax att berätta!

att nu är verkligen vår då jag hitta denna lilla rakaren

sen satte på sommar däcken idag på bilen eller jag gjorde inte lämna in den fika medans det gjorde ;-) sen varit i "kuvösen" idag hos min föräldra och sen bjöd dem på första grillingen. smaka himmelsk gott.härlig dag med väder på 14 grader ute och i kovösen 31 grader :-D
mår jag bra.

glöm inte nu!!
snuva hemskt!

hatar snuva alltså!! såå seg snuva och så nästäppa om vart annat bläää, tyckte de var bätter igår, men nu ikväll blommar den ut ugen fy vad hemskt, känns som man får syrebrist får panik på nästäppa!! annars sista dagen på jobbet gjorde i morgon, sen det åter helg! ska bli skönt! för ska bli en kanon fin helg har jag hört :-) hoppas det blir så, för då bli man bjuden på första årets grillat i helgen sånafall så håller tummarna! så sant Disney har kloka ord jämt i sina filmer :-) ciao

du skojar!

detta kan inte vara sant!


så såg bilen ut när skulle åka hem från jobbet förut! fy säger jag, klart det är tillfälligt eller? det ju vår ingen mer snö! tänkt sätta på sommardäxken på lördag så bort snö och vår igen tack!!!

har åkt på en förkylding fryst som bara den idag och näsan rinner täppt om vårt annat, kan det vara attan känner av snön? kanske kanske inte, tänker inte ens tänka tanken att man är eller håller på bli sjukare. nope. bara lätt förkylding och den fr sin väg snart hoppas jag.

hoppas ni har en bra dag/kväll!
dessa Facebooks spel

haha dessa Facebook spel det är ju helt beroende framkallande inte bra haha. jag som är så envis ska ju bara klara det. har kört detta farm heroes saga nu och kom till bana där tog det stopp. fler som haft problem med dem men idag efter antal dagar så lyckades jag jag var såååå glad nu kunna gå vidare till nästa nivå :-)


sen idag är det riktigt fint vår väder så får hoppas på härlig utedag på jobbet sen.

hoppas ni får en bra dag!
ciao

byrån


var mycket delar och skruvar men sambon fick ihop den efter ett tag och nu är den på plats :-)

idag söndag är det tvätta på schemat och film. vakna upp med jätte snorig näsa suck så förkylding välkommen tillbaka hoppas du lindrigare denna gång.

så just nu ligger soffan och se enchended eller som heter på svenska förtrollad, fin Disney filma musical :-) tur tvättamaskine sköter sig själv :-)

hoppas ni andra haft en bra helg!
hoppas vaknar upp frisk i morgon eller i alla fall bättre.

ciao
våren är verkligen här!

fick nog

jag fick verkligen nog av soffan tillbringar mer tid där än nått annat, förutom sängen när dax sova. känns så i alla fall.

så sa till sambon att vi kan väl åka någonstans äta, vi drog till Jönköping vi åkte 11.30 var där vid 12.45 satte oss åt på Goa restaurang inne på a6.

sen snabb sväng in på Ikea köpte lite nya bestick, min fina jag haftånga år börja ge sig en efter en dem varit så bra och fina men nu fick dem åka ut.
sen köpte vi liten byrå som vi ska ha som lite dok. hörna alltså ha kalendern och lite sånt på. visa bild sen när vi fått ihop den. sen köpte lampor till köket, glas och en gryta. så lite fynd.

vi var hemma igen vid 16 ungefär så, kort sväng men hitta lite kul få komma ut lite, nu är jag åter igen i soffan. nu känns det bra ligga hör då kroppen behöver det.

sen åt jag min första mjukglass för iår med.hopas ni har bra helg ciao

RSS 2.0