lyssna! tack <3

 

never! ;-)
<3

 

dagens

idag slog jag och sambon på stort vi åkte luncha på stan mamma Mia och sen drog vi till Hjo kolla hem o hobby och sedan åt vi glass i hamnen. sen hem legat i soffan som död sil men var kul så länge det vara. här kommer lite kort på glassen och vad som fyndades.

just det jag svängde in till icutbynano med snabbt och fick mitt går upfrächat :-) där fick även träffa bästa vännen ååå nu känns det ännu mer att vill ses nuuuuuu!


soooool

yeeees äntligen lite värme och sol igen! snälla stanna nu minst 2 veckor innan nytt regn!!! så vi hinner njuta i gå i shorts och linnen och hinna njuta av sola lite till och med :-)

jag mår inte tipptop när gör jag det? haha ja aldrig men nu menar jag att jag börjar bli lite mer mig själv igen mer ork. så kanske vänt för denna gång hoppas på ett vardag långt fram i framtiden, hoppas kan man ju. men får ta en dag i taget hoppas på det bästa!!

nu ladda in för jobba tag, ska jag våga mig på shortsen? ni som känner mig har ju aldrig stort förutom utomland typ, för kallt i Sverige men ska vi 26-28 grader då kan man ju över väga detta? vi får se hur det blir sen hehe

ha en bra dag!
ciaotvå nätter

nu har jag fått sova två nätter somnat runt 22.30 så nu börjar man bli människa igen. men kroppen är trött och skit ont, jobba igår igen och fick bli gå lägga sig 2 timmar och sova. jag vill inte sova bort min fritid!!!!! jag vill som alla andra komma hem greja fixa, eller åka iväg och hälsa på någon, göra lite ärenden, gå tilö gymmet! ni har tur som fixa sånt många av er, ta vara på det, hjälp varandra!

jag tur som har en bra sambo som hjälper till mycket och så stöttar. tack <3

så nu ser vi till det bli bra väder med värme och lite ny energi igen snälla.

ha en bra dag glöm inte ta hand om varandra, glöm inte visa lite uppskattning då och då mot varandra. alla behöver lite positiv respons eller uppskattaas lite extra ibland!
så kan det vara...
RSS 2.0