1advent?

Jappp nu man där igen, sjukt vad tiden går fort, hade vi inte jul och nyår nyss?? Hmm jaa kan man ju tycka olika om, men jag njuter för jul är band det mysigaste som. Finns, tända alla adventsljus lyssna på julmusik och ställa fram alla tomatar m,m.Uumgås med nära och kära. Det finns inget bättre, hoppas ni får en mysig advent!!


soffan

här kommer lite bilder när soffan anlände.


syns nog vart min plast är hehe tur man snäll sambo som låter mig välja där jag sitter bäst med min kropp ❤
glöm inte var rädd om er och ta hand om er ni viktiga glöm inte det!
ciao


sjuk jaa kan man säga

I tisdag kväll insjukna jag i feber och har varit hemma sen dess, slått ut hela kroppen och jag inte haft några krafter till något, mer värk än vanligt. Så jag stanna hemma kände mig ändå liiite bättre lördagen men kändes skmt i kroppen och orken kom liksom ej tillbaka. Sen fick jag ont i halsen och jag börja bli sämre på söndagen igen, jag tänk nee vad e detta, så tog beslutet att åka till vårdcentralen, japp nu är man sjukskriven på grund av min kropp och jag har en ihärdig infektion som behöver vilas bort kul NOT!! så idag har jag börjat få slem i halsen och började hosta nu på lvällen, en förkyldning å detta nu då? eller? suck. Men men vila och samla kraft står på schemat denna vecka sen hoppas jag inte en sjukdom föutom värken komme ri sikte på mycket länge :S 
 
Sådärför väldigt dålit updat just nu, händer inte så mycket mer än ligger i denna härliga soffa som dt nu mera är, fick fått våran nya soffa nu och den gudolig :) får ta lite kort visa en annan dag sen. För nu jag rätt trött redan sovit en timme men vakna så tänka lika bra gå upp röra lite på sig sen satte jag mig här nu tänke jag återgå till sängen och försöka sova runda 2 hoppas detta ska funka.
 
ta hand om er var rädd om er, man ska ta vara på dem små tillfällerna i livet man vet aldrig om dem kommer åter.
ciao
 
 
 
 
 

rond 2

Tydligen ingen bättre sömn i natt heller, suck va e detta, får spelet snart. Sov till 9 idag somna runt halv 2 strax över och jag jag fick mina timmar ändå, men sjuk trött hela dagen, men vi gjorde lite små ärenden och handla lite så idag ändå, det dunka tänkt oki kanske var det tillfälligt igår?? Svaret är väl självklart km är 00,12 jag har försökt lägga mig sova två gånger för är såååååååå trött, men ner så fort jag lägger mig ner blusar är det som en knapp som bara går igång och  allt kör i musklerna så blir tokig och krqmpar det liksom omöjlig t att sova då, snälla orkar inte spna härmpriod nu, nog med hålla allt i schack och jobba och hinna med orka,inte detta med orkar inte allltdå!!!! Tänk ni ska krypa ner och sova så förödler ni slappna av och blundar, då börjar det sticka som fötterna somnar, eller den känslan mår man sjuk kroppen värmer för man legat förmyckwt när man sjuk, eller kramper man kan få i muskler, träningsvärk tio gånger alltihop på EM gång, skulle du kunna sova¿?
Det bara sittabhär vänta ut tiden tiden till lugnar sug igen, blir det 02 elleelängre ansa idagset får vi se kan ju bli 04 med hänt förut till med 06 
hoppas ni andra får sova så gott 
Här blir det fattig sömn igen, suuuuck


😕😕


nej inte igen

Nu är det äntligen helg jag fixa ännu vecka att jobba, men tungt nu väldigt tungt, värken har ökate en hel del och tröttheten tar ut sin rätt, men ändå ler jag och håller skenet upp och försöker varje dag att vara uppåt, ingen ser ingen märker, men monstret inmnmom mej ligger på lur och kväll värkar han smyga ut säga buuu. Såååå trött fast jag la mig 23 i går sov till 9 så varit så trött, men gick jobba fick stå ute i 3 timmar ungefär, min kropp svara på detta nu, här sitter jag har redan prövat sova men icke nacke, skuldrar, handleder, armar, ben jaa säg något som inte värker, hmm jooo mitt öra och mitt hår och ja det var nog allt.  Men vad ser ni ett trött leende och ett försök vara jag är det ändå, men ingen ser eller förstår tiden i mellan är svår, ni ser mig glad uppåt, men i min ensamhet natten är ingen vacker syn, då jag inte kan hålla monstret i styr längre, nu sitter jag här min ensamhet eller ja jag har ju sällskap av monstret och TV. Då inget kul längre. Andra sover, festar eller vad ni än må göra, här sitter jag inget kan jag göra, bara vänta ut till monstret är trött låter mig sova, eller stupat av ren utmattning. 

I morgon kommer morgon dagen då jag åter sätter på mitt leende och försöker göra roliga saker och del måsten, för man kan ju inte ligga still typ vila hela dagen, der inget liv så kan man inte leva jämt, nee upp gör något så mår du bättre??? Hur vet du det?? 

Försök du fixar det, och allt som folk tänker, och säger, jag märker och ser mer än vad i tror! Vilka som tror dem vet det är leva så här, ni ser mig glad uppåt, kanske lite trött ut vem är inte trött, ni ser mig som en som borde jobba mer sköta och göra mer, jag gör det jag kan plus mer än vad kroppen säger mig kan göra, ändå räcker det inte till, kraven som ställs, tomma intet kraven som finns där i luften, ni säger dem inte men ni tänker dem. Ser det i era ögon. Så tro inte jag inte ser, jag ser mer än vad ni tror, hur ni behandlar mig. Men lägger ingen energi längre på så na som ej kan förstå, då kanske jag bli kall eller kall jag stänger av en del och gör allt bara. Livet är aldrig rättvist. Jag mycket att vara glad för  och har mycket som får mig glad, därför e jag mycket glad, men i min ensamhet blir man påmind livet är inte så lältt jag vill få det se ut. Hur ska jag få er att förstå?? Ja hur ska jag få er förstå.????


Jag fortsätter med mitt leende och förösker så gott det går, till min kropp säger helt stopp igen.


Blev ett väldigt intraslat inlägg men skriver det som kom upp i mitt huvud just nu, här är jag ärlig. 

Var länge sen hade djupt blogg inlägg. Jag ej depp  bara less på folk som inte kan förstå i bland, men det klart jag förstår inte ibland vad andra går igenom, men snälla döm mig inte bara när ni ser mig ni ser inte vad som händer bakom min väggar. Ni som vet hur det är kämpa på, finns alltid något kämpa för!!! 


Ciao


Farsdag

Fars dag idag, har firas med världens bästa pappa! ❤

sen när vi firat han en stund åkte vi till gravarna, då både min pappas pappa och mamma pappa inte finns i livet, dock finns det med oss i hjärtat och sen Farfar som han blev till oss Peder saknade är stor då vi även denna dag firade farfars dag åkte hem till han fira han, du saknade kära farfar.

hoppas alla pappor där ute blivit firade och fått must lite extra med sina barn idag! glöm inte det vara med tiden ni har ihop, vi är på lån på denna jord.


RSS 2.0