Ledig halloween spöke

Det jag det, jag är nu ett ledigt halloween spöke, som tog semester och ska bli skönt få skäma bort sej lite i helgen med äta gott och ta spabehandlingar och bara njuta av detta. Ska bli riktigt nice, efter den pärsen med magsjukan fyyy fasen jag skulle åka på den. Men nu den över nu får man bara se till ha fokus framåt igen. Ska bli skönt ha ledig 4 dagar i alla fall ska bli skönt få koppla av och koppla bort lite.
 
Jag hoppas ni andra får en fin halloween och skräms inte för mycket nu ;P Och gå tänd ett ljs på alla nära kära i helgen visa ni ej glöm bort dem och som man nog säger hendrar? dem döda eller vad man säger, tänka lite extra på dina nära och kära som inte finns med oss här men som finns runt om en.
 
NU blir det lite Big brother för hela slanten till  23 då är det dax sova, börja halloween myset i morgon med lugn morgon. ha en riktigt härlig helg, ta hand om er var rädd om er.
 
Kan man skräma bort sin värk med kanske? tänk om vore ju riktigt höjdare slippa den. men sån tur har man ju inte, men önska kan man ju få ;)
 
ciao
 
 

så kan det vara...

I helgen fick jag magsjuka, det var det sista jag behövde åka å känner jag då jag redan kämpat förbrillt med min kropp just nu att hålla i schack. Men nee då får vi lite till som slår ut en helt och n vari legands sen lördags och mått pytton. Men hoppas att en dag til ska räcka att vara hemma, sedan jobba ons och tors och sen semster fre-mån då ska vi på spa det ska bli skönt med massage och lite avkoppling kan jag behöva känner jag.
 
 

liten hobby
säger sanningen
looma armband

tror det var så man kalla dem, sett en del blivit pobulärt så jag var ju tvungen beställa hem testa detta japp det beroende framkallande helt klart, får se hur länge min kropp till låter det dock suck. känner redan nu gör ont. men det är ju så kul när man soffliggande kunde ju detta vara underhållande tänkte jag. hmm ja vi får se.


helg igen

helgen är åter här, den består mesta av vila, förutom att vi var en kort sväng och kolla soffa och beställde äntligen än idag, ska bli skönt med ny soffa.


här en riktigt på våran nya soffa 😊 kommer nog bli bra!

hoppas ni har en bra helg nu känner jag jag kallsvettas och kroppen skakar när jag skriver dax lägga mig vila igen

hoppas ni har en bra helg, glöm inte ta hand om er var rädda om er
ciao
välkommen

min kropp välkommnar inte hösten inte ett dugg. man står ut på jobbet med alla kläder man äger typ och fryster, man spänner sig sen kommer man hem tar varm bad eller dusch eller lägger sig i soffan med värmefilten, tinnar upp sagta men säkert, sen stänger kroppen av och jag tvingade att ge med mig sommar in för sedan vakna när man sover som härligast, då kroppen bestämt sig för här kan du ej ligga kör på all kraft i värk och domningar, men när jag ska resa mig upp skrattar kroppen åt mig säger det tror du att du ska få komma upp göra något. nej du! det kan du glömma, vi ska ligga här du ska plågas några timmar först. sen till slut börjar det av ta en anning man går upp gör lite hemma sysslor, små fixa, sen är det tillbax soffan.
mitt mesta dels av tiden har jag kommit på är soffan, tur vi ska skaffa oss en ny snart, då denna är för kort för ligga i så pass många timmar det faktiskt blir. så döm mig inte då få timmar du ser mig då jag kämpar för ha kul och roligt i mellan.

Det var inte det jag tänkt skriva men åsen kom tankarna bara upp.

jag tänkte skriva om helgern. jag tog ledig i fredags så åkte vi till Ullared, var kul tripp och vi hade kul vi som åkte gick lungt tempo och många pauser så funka riktigt bra. jag hitta massa kuligt, bland annat julgardiner, en jacka som jag riktigt nöjd med. sen lite annat smått och Gott man alltid hittat. var kul.

sen helgen mesta dels bestått av vila soffan och små greja hemma. då jag vet lyssnar jag inte på kroppen vilar efter sån ansträngning så blir det hus i helvete eller vad man säger.

nu snart måndagen gjord. 4 dagar kvar. att kämpa vidare...

Ta hand om er var rädda om er
ciao

RSS 2.0