hollywood

idag premiären av Hollywoodfruar, jag har ju viaplay så kunna se den redan och nästa veckas, det kul följa Maria och hennes familj, dem verkar så Goa och trevliga. Britt ekland är ju en person i sig härlig med sina idéer haha och nya får vi ge en chans. och Gunilla det börjar blir för tjatigt nu hon gör ju bara bort sig.
men bli kul se nu höst mörkret skönt finns många tv program att följa.

nu väntar jag in BB och hoppas det blir ett bra avsnitt idag.Glöm inte ta hand om er och era nära och kära ❤snart helg!

ska bli riktigt skönt! jag älskar mitt jobb och allt det hör till, men det är kroppen som ej orkar med riktigt, känner går lite tyngre igen, mycket tröttare mindre ork och energi, fast märks kanske ej på mej ännu. för försöker hålla skenet uppe ännu. Kan ju vända igen. men ska bli skönt med helg och lugn helg.

nu blir det BB live och sen sova köra sista timmarna på jobbet innan man åter har helg.

ta hand om er
ciao
höst mörkret

det är verkligen höst det går fort nu, i morses var det minus grader fy!
men detta är mysigti Helgen köpte jag denna allt velat ha en sån här globannars glöm inte ta hand om varandra och var rädda om er


10år?

Redan gått 10 år av Idol, det ju sjukt. 
 
minns ni dessa??
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
jaa det är ju några sen har vi ju härliga Darin, Måns, Danny, Anes många många fler... många bra artister har födes i idol det rätt häftigt ändå! 10år! Grattis idol!

vardag

nu vardag och veckan redan kommit mot sin mitt. skönt för just nu mycket trött, en kropp som skakkar och kör lever helt annat liv än vad jag känner. men jag kör på tills det inte funkar mer, men känner klar försämring i kroppen trist då den hållt sig så bra i shack så länge. men men jag vet ju det kommer igen och att det så.
fått problem sova och sova på dagen är väl en dum grej och en sak fått mig inse att det dax för sämre period igen strax
men får ta den. kan ju ej klaga på denna kanon sommar med kropp som samarbetat kanon i gemförelse mot annars och andra år, är detta bästa året!

kämpa på kämpa på, min tankar just nu
ciao
Tiden går fort

som rubriken säger går tiden alldelse för fort, igår fira jag min underbara sambo 6år tillsammans, fick dessa fina.jätte fina verkligen så sött kort stig älskar dig ❤
jag älskar dig med hela mitt hjärta!


vi fira lite med gå ut äta och sedan en sen bio, den var bra lets be cops heter den. men båda var sjukt trötta. fredag ingen bra idé gå ut se bio, men vi häll oss vakna. var fin dag fira lite vi fixat 6år får hoppas på många fler ❤❤❤❤

hoppas ni andra har en bra helg.
ciao


härlig helg!

haft en riktigt härlig helg, i fredags efter jobbbet åkte jag sambon till Linköping tog in på hotell och bara softa och såg på kristallgalan på tv. sen lördagen gick vi upp ganska tidigt och åt en riktigt härlig hotellfrukost.

sen tog vi bilen mot Kolmården och gick där i lugn och fin takt och tog många puaser och kolla på bla sälshowen som vi alltid ha missat den var mysig med pirater, sen såg vi delfinshowen som var helt omgjord mot andra år var mycket bättre. sen elefant bebisen som kom förra året har man fått sett med. sen åkte vi tillbaka till hotellet och vila och kolla fångarna på fortet sen helt slut däcka och sen lugn takt åt vi hotellfrukost och sen tog vi bilen hem. lyckad helg helt enkelt. dock min ben är helt paj har så ont i muskelfästen,binvövnaden så hoppas dem hålller för en veckas jobb med nu 😖

här kommer några bilder tog .
RSS 2.0