road tripp

igår var vi iväg på road tripp och nu skulle äntligen sambon få sin födelsedag present som var att testa köra grävmaskin och likande stora muskel berg. han var riktigt nöjd efter såg ut som ett barn på julafton med stort leende.
min föräldrar hade tagit husbilen upp dagen innan vänta in oss med frukost och lunch efter innan vi tack dem för sällskapet dem åkte vidare och vi åkte hemåt.

jag var så super trött slut när kom hem så fick gå lägga mig kl 16 sov över en timme för sen få upp se lite tv äta kvällsmat sen lägga mig igen slut trött. vakna sju i morse var trött än. men gick upp åt fr frukost såg lite serie men blev för trött vid 10 såg gick la mig nu sovit fram till precis nyss min kropp tog stryk men var kul glädjas åt sambons dag och få se han Lee så! nu vila och äta hoppas få kroppen att vända frän värken skakanigar. hoppas ni får en bra söndag!!
fast and furious 7

igår såg vi äntligen fast and furious 7 den var bra! som dem alla andra liksom dem är bara bra! Men det är ju Forfarande hemskt att Paul Walker inte finns med oss mer och kommer inte vara med någon mer film. det hemskt faktiskt han är och var en bra skådespelare. här ni ej sett filmen är den verkligen värd att se!!
bio

idag ska äntligen på bio få gå se Fast and Furious skulle sett den för två veckor sen men då var både jag Daffy sjuka men ikväll ska bli av ska bli kul att äntligen se den!!
Little cople

dem är för underbara detta program går på tv kl 15-16 går repris på morgonen, tack vara att man har tivo kan man spela in detta! Dem är för söta som dem får kämpa med saker som andra tar för givet!
dem löser det tar det som det kommer jag fast det riktigt kul!!

se den om ni får tillfälle!!!podar

vad populärt detta har blivit, och får säga det riktigt kul, dock lyssna är min grej och inte ha någon bara så vi har gjort det klart, jag börjat lyssna på podar och just nu börjat lyssna på whalgren och Wistram så pod det faktiskt riktigt rolig att lyssna på, så gillar ni sånt så lyssna på dem dem har massa bus för sig!

sen detta med massa choklad kakor som kommer nu för tiden nya sorter och nya varianter. varför? Kan man inte bara få ha de vanliga sorterna? testa den nya marabo japp och vet inte vad jag ska säga den smakar ju ingen skillnad direkt.
den får 3 av 5 helt oki men föredrar fortfarande orginalen.sen köpt nya skor i helgen med så nu våren verkligen välkommen.
ciao

Glad påsk!!

legat sjuk nu sen söndags och är bättre men usch tog på krafterna detta, influensan är inget leka med eller vad det nu var man har feber, magont, sprängande huvudvärk,nästäppa och ont i Halsen. Hoppas få njuta lite av påsken i alla fall men idag vilar vi. för det så både jag sambon åkt på skiten samtidigt mindre bra ingen som orkar göra något.

Hoppas ni får en trevlig påsk!!!


RSS 2.0