sov perioden?

Om det vore så väl att man fick ha sån period, men just nu verkar det vara från med idag tuppa av efter jobbet fas och sen sömstörrning hur trött jag än 'r när ska gå lägga mig igeb sen, så vägrar kroppen att låta mig sova. Så nu sitter man här kl är strax 00 och jag inte fått en blund ännu, föröskte sova 1,5timme men gick ej somna in.
 
Så blir at kolla på lite serier i soffan nu hoppas på jonblund vill ge mig lite extra starkt av sömmedel :S
Hoppas ni andra ligger sover gott nu, eller vad ni nu må göra. 
 
Denna sjkdom är verkligen inte lätt att leva med, den gör som den vill, ibland låter den mig tygla en stund när man tror man har krontroll, så åker man av och den tar en helt annan vändnig. Men skenet kan bedra, ni ser man som en individ som för det mesta ser glad och uppåt ut. Det är jag för det mesta, men bakom den där fasaden lever ett moster i mig som kallas Fibro med kortat ord. Han sköter spakarna och jag får hänga med på vägen. Ibland låter han mig bestämma men ibland är han pain in the as, ibland är han fruktansvärd orättvis. Jag kämpar varje dag med en kropp som ni alla nu vet som oftast är stel, öm, värk till tusen. Men varje dag går ju ur den sängen hur tungt de må en vara och jag går upp tar tag i dagen förösker leva mitt liv ändå. 
 
Önskan om att den dag få känna en helt smärtfri dag har änu inte hänt men kanske en vacker dag kanske, om inte annat när jag blivit gamal och grå är 80år eller nått så kanske jag få vila ifrid i alla fall. 
 
Dagens värk:
 
* morgon stel
* ont i nacke, skuldror, rygg, bröstkorgen, armar, och ben, höften, handleder, fingrar, fötter.
* syntom dimsyn, feber känsla runt 40grader, yr, illamående av väk, trötthet, utmattning, sjukt trött.
* känns som jag bär på två människor eller två jag musklerna kämpar och krampar om vart annat.
 
Mitt liv idag och det gör att nu sitter jag här och hoppas hoppas få lite sömn snart.
 
Dagens positiva, jag har fixat jobba ännu en dag! jag fått göra det jag brinner för! 
 
ta hand om er ciao
 
 

lite nyheter

Här kommer lite nya nyheter dock inga roliga men lite nytt på fronten, varit på spa förra helgen var riktigt mysigt. Helgen som var nu var lite shopping och nya saker till trädgården. Ni får lite bilder här under. Annars kämpar på håller humöret upp försöker fast min höfter plågar mig enormt just nu tyvärr. Ta hand om er!

RSS 2.0