en dag kanske

en dag kanske man kan få vakna upp utvilad? Eller är det mycket begärt kanske? Eller vakna upp smärtfri? är det mycket begärt?? Eller ??

i mitt fall skulle jag nog svara på den som Jaa jag tror det kommer bli omöjligt. Så vi går vidare hoppas på livet kan vara roligt ändå på andra sätt och lite mer snäll.


veckan som nu har varit vakna jag upp måndag morgon kände mig så där täppt första känslan var allergi på gång? ja det måste det nog vara. sen veckan gått har jag varit rosslig i halsen hes, och öm halsen täpptheten släppt och kommit tillbaka haft huvudvärk. vad e detta? sen kan jag må typ bra och sen kommer det som en våg mår jätte skumt. hmm ja vad det är får man väl vänta ut se, är det förkylding bryter den väl ut så småningom om!

idag blir det vila på schemat sen kommer min bästa vän besöker mig en stund ikväll. Så man får lite socialt i livet med!

ni får ha trevlig helg!
spagettigratäng

idag gjorde vi ny rätt som blev riktigt god!

spagettigratäng.

koka spagetti som vanligt fullkorn eller vad ni äter.

sen haka lök och paprika fräs i en gryta i några minuter.

häl i hönsbjuljong 2 dl
grädd 2dl

låt detta koka ihop 10min salta peppra kan även ha curry i om man gillar det.

dela grillade kycklingen så dem är småbitar.

häll spagettin i ungform som smord med smör och lägg kyckligen över sen häll
över såsen och strimla över riven ost

in i ugenen ca 20min


klart servera med God sallad.

bilden under är resultatet tyvärr ingen jätte fin uppläggning men jag inget proffs 😉


lycka till 😊New York!!!

elller??? nja så heter den ju inte affären heter New yorker! Men får en längta ditt igen, en dag ska jag nog ta mig ditt igen gå runt Centerpark en hel dag bara gå sitta lyssna ta in och bara njuta in den häftiga parken. sen allt det andra med så klart men den parken fick mig att tappa andan! Får ni chansen åk!! Bara åk ni kommer inte ångra er!!!

idag var jag på New yorker affären alltså fick med lite nytt hem till garderoben det är ju alltid tecligt, värken är enorm nu mår illa av värk och trötthet. hoppas få sova snart! Men tänkte visa det jag hitta i affären!


Hur ska detta gå?

jag jobbar, jag vilar och jag jobbar och sen vilar lite till.

men kropp kör sitt egna race just nu tyvärr. Men försöker vila så ska få det att vända snart! men funkar fyfsat på dagarna ändå än. men kvällar vill jag bara spy på försöker hålla God min men bläää kroppen är och lever sitt egna liv just nu. domnar i armar och ben ryggen känns som jag går släppar mist ett ton och knakar och känns som snart går den av mitt i tu? Aa så känns det. knivar som kör varje muskel i hela kroppen och en influensa känsla deluxe där känns som kallsvettas så fort jag gör något känner mig svimfärdig och så där öm hela kroppen. som man brukar ha. blääääää för deennna sjukdom säger jag bara!!


en bild från ikväll så här ser ut här ligger jag tv och soffan är min vän just nu mer än någonsin!!! tråååkigt! frusterande!!!
utflykt hitta något

idag gick vi ut på utflykt med jobbet och vi traska i väg och gick kolla på allt som händer, på väg till lekplats fann vi denna skylt, men det var mest vi personal som tyckte den var lite märklig eller vad tycker ni??
bläckfiskar

Idag har vi gjort bläckfiskar på jobbet alltså pysslat fram med hjälp av toa rullar och papper och klister, dem blev riktigt söta. Härligt!

Så jaa jag jobbarb!en sover inget knappt sover mellan 4-5 timmar kanske kan blivit 6 timmar men dock ej hela. Nu inne på natt 4 börjar bli sjukt jobbigt så får bli lyssna på kroppen vila i helgen tyvärr skulle jagbtro för få rätt sida med det. Men ska försöka stå ut jobba dem två sista dagarna innan helg. Tur TV och serier finns dom kan hålla mej sällskap några timmar hoppas kunna sova om  någon timme eller två men det får vi se när kroppen tillåter koppla av. För wovq med en kropp som krampar, stixkerdomnar bort kör somknvar i muskelerna är ingen lärt combo att ha med när man ska slapna av och sova. Den combon aldrig ett med något vaken som sovandes men före drar få min sömn då orkar man hålla ut längreoxh stå ut me smärtan bättre. Sömn är aoch omför en smärt person.

Hoppas på detta vänder snart, laddar för melodifestivalen Finale på lördag den ska bli kul ändå!!! 

Ciao

⛅🌻🌼

livet tar egna beslut ibland

Dag 3 tänkte jag skriva men det ju faktisk 3 natten nu, idag kändes det bättre tänkt gött idag kanske får sova. Gick la mig 22 och so!na ca 22.30 sov fram tills för 15 min sen sen vakna av kör varje muskel som går sen omöjligt somna, jag är super super trött. Detta tär PP en sömn a och om med någon som har smärta. 

Får bli lite serie och hopas på sömn om någon timme eller två. 😴😵😱👊RSS 2.0