underbar och fantastisk

En underbar skönt och trevlig helg blev det! Fick en press t av min underbara sambo att få en weekend på spa. Vi tycker om vann spa nästan i Lysekil och kunde inte blivit mer lyckat, jätte mysigt och go mat och fint och mysigt spa hotellrum och Aa allt var perfekt och vi spela biljard och det har jag inte gjort på många år, sen vann ju Måns eurovision med så var ju kanon helg! Extra tack till min underbara sambo! ❤❤❤
fick hotstone massage med kanon jätte fint kan rekommendera vanns spa om ni vill åka i väg ha det bara härligt och avkopplande.

detta är inte bra för min kropp

Fy detta är verkligen inte bra för min kropp. vakna upp igår och hade ont i magen och några minuter efter det börja rent helvet i några timmar magsjuka fy och usch säger jag bara mellan sova av utmattning och spring mellan toa och hink så var man helt slut, sen började ännu värre tom mag inga medeciner kunde jag ta heller suck kroppen börja köra och jag fick så ont i kroppen hade säkert med magsjuka med. Men om jag ej tar min medecien så blir värre direkt. Kl 20 kunde jag få i mig lite yogurt eller jag tvinga i för nu Stig jag ej ut mer av smärta så till slut fick jag i mig medecien och efter några timmar lugna sig kroppen lite men gå utan smärtlindring hela dagen så hjälper knappt medecien men somna ändå av ren utmattning och vakna kl 8.30 idag inte hungrig alls än men ska försöka så kan få i mig min medeciner så kan få andas lite idag. Sen bara samla kraft och hoppas på man får tillbaka styrkan. 

Hoppas ni har det bättre! Ciao
i sommar

Ja i sommar då kanske kanske det kommer bli lite värme?? För detta är inget kul det är ju nästan så man får gå med vinter jacka! Brrr men nu har vi fixat lite vår fint i eller på framsidan. Hopps på värmen kommer snart med!
värmen??

Nu anropar jag verkligen värmen! Vart har den tagit är den, 13-15 grader men iskall vindar då får det ju inte njuta! Nee nu får den Lomma så kan njuta på min lilla gård. Vi fick upp våran lilla bod i går i alla fall tack vara sambon min pappa. Den blev riktigt fin praktiskt ha där ute. Bild kommer under här ha en bra dag nu ska jag ladda för jobb!! 


rullar och rullar

Jag bokstavligt känns som man rullar fram i tiden just nu. Tiden går så ruskigt fort, jag känner att liksom hinner ej med just nu, nu vi mitten på maj redan och jag bara känner att tiden räcker inte till eller vill som jag vill för tillfället. Men biter ihop kämpar på hoppas på värmen ska göra lite gott när den nu vill komma? Kallar ju inte detta värme?

RSS 2.0