helgen igen!

 Jag tycker det ändå jag skriver nu helgen här igen! Och idag vi lyxa till det med ordentlig mys frukost frallor,juice, ägg och lite tee mysigt. Snart ska vi göra oss klar ta våra cyklar cykla upp till min föräldrar och där ska min sambo hjälpa min föräldrar att lägga några plattor, jag hoppas på att få träffa mormor hos dem och så mysa prata med henne, sen blir nog lite grillat. Sen hem igen. 

I morgon är en efterlängtad dag då ska jag jag träffa bästa vännen inte sett henne på jätte länge så ska bli mys, hon ska passa på att färga mitt hår med. Så kommer bli jätte kul få träffa henne få lite bff tid. 

Nytt projekt på gång med min sambo vill ha större rabat på framsidan. Bygga murr för se hur bli här kommer lite för bilder på hur ser ut just nu så får ni färdiga resultat sen när den klar. Eller så blir det lite bilder för se steg för steg hur det blir! Här kommer bilder ciao

minus du driver!!!

Såg precis vädret på TV och det ska bli minus i natt ni driver med mig, på facebook har man hört runt om här omkring har det snöat, som tur är inte här! Men vi eller jag bestämde ju nu skulle värmen våren komma på riktigt så alla med onda kroppar skulle få må lite bättre av värmen, ni som gör det! För detta växlande vädret är varken bra eller för någon nytta!!! 

Vi eller rättare sagt min sambo rev upp rondonden busken som inte trivdes vår trädgård och vi åkte köpte ny buske plantera den nu kanske den inte klara sig 😖 hoppas hoppas den fixar detta. Han rensa även rabbaterna fixa till så nu fint där ute, viktig fram ute möblerna för tänkte nu borde man snart kunna sitta njuta där ute, då ska bli minus det är ju inte sant detta. Men får väl hopas det är det sista april vädret nu och sen blir det varmt och riktigt vår, vi bestämde så nu!! 

Nu blir det se tranformens filmen på TV lit och stund till sen sängen 
Ciao 


redan!??

Redan söndag var ju nyss fredag, det så sjukt det där med tiden tycker jag! 

Idag riktigt tråkigt väder regn ren och rusk och kallt, hade varit skönt med värme och sol nu så kanske man kunde tagit cykel tur men neee 
EEgentligen har jag inte någon energi göra nått men samtidigt är jag rastlös i själen jätte skum känsla min kropp skulle behöva vila bara vara soffan medan jag samtidigt känner kryper kroppen så kan inte ligga stil och energi nivån låg  men ändå har jag lust göra nått, men för inte vara så tar för mycket energi. 
Hmmm svårt det där känslan man borde vila, men man vill så gärna göra nått vettig med. 

Får väl se vad det kan bli för litet uppdrag man kan klara av den vila resten av dagen. För ladda för åka jobba i morgon igen! Tänk om man hade frisk liv då hade man inte behövt tänka så mycket. Planera så mycket. Utan bara göra det som man känner för. Det livet kan jag saknat väldigt mycket i bland. Eller Nee nästan varje dag.

Jobba heltid umgås med vänner, träna hitta på saker spontant utan tänka att nej då kan jag inte orka med detta eller får ligga soffan heldagar efter utan hålla igång och göra det man känner sig för. Det livet är ett liv som är långt bort i min vardag men jag drömmer om ha. Varje dag. 

Men maniska inte gnälla för det man inte har utan njuta av det man har, jag nöjd jag fixar jobba en del i alla fall, jag planerar upp livet få få det funka hyfsat och har en underbar sambo som tar hand om mig hjälper mig. Fina vänner som bry sig. Familj som finns där vårt och tort. Så jag lycklig lottad ändå. Men ibland tänker man om tänk om.....

vart tog värmen vägen!?

Jag undrar vart tog värmen vägen den visar på 10 grader ute men är ju rå kallt! Fryyyyser ligger här soffan med värme filten påslagen och filt över mig känner mig sådär kallt ändå. Känns som typ skulle kuna komma snö men det kan det väl inte visar 10 grader. Men men vi kör på grillning till kvällen ändå. Hoppas att värmen kommer andra! Hoppas ni har fin helg! 

Ciao

första två dagarna

 Har jag jobbat två första dagarna efter man var hemma en vecka i influensan. Det tungt men funkar ändå blir inte mycket annat efter jobbet dock så energi inte riktigt räcker men ändå skönt vara på benen få jobba igen är så skönt och ger så mycket fast det ger mig mer verk och mindre energi längden så ger det mer positivt när jag där! 
Sen fint väder värmen på väg bara det gör ju en glad uppåt i allt!! Gillar våren mer värme mer sol tack! 


nu vänder det!

Nu har det i alla fall vänt och jag mår bättre .sen ligger kroppen efter men det lär den ju göra veckor tyvärr. Dina sjukdom. Skönt vara frisk från influensan eller vad det nu varit tog bara 7 dagar typ fyy men ska vara glad för brukar ju ta längre tid hört! Men hade nog mildare varierat. 

Så nu hopas jag man kan hålla sig schack ett tag nu få njuta av gå jobba igen för ligga hemma inget för mig. Det är väl inte för någon så inte så jag mena men ska bli skönt få jobba lite igen! Fast det kommer bli tungt. 

Men först ska jag försöka njuta av helgen lite. 
Ciao 


sen julens dagar tills nu

Jag har typ varit frisk ja inte från min sjukdom jag har nej, men från förkyldingar och annat vanligare sjukdomar sen julas servitör rekord, men helg bröt det ut på mig, feber, halsont, slemmig halsen och huvudvärk från hel. Då plus detta så ja en kropp som är värre än tusen nålar. Men som tur är stänger kroppen ner låter mig sova sover som igår 5 timmar på dagen. Idag har det väl blivit hmm  la mig 22.15 igår  somna direkt stort sett vakna till vid 7.30 men var så trött så gick up kissa sen la jag mig igen och somna till 10.20 då telefonen ringde väckte mig försäljare så typiskt. Så gick upp tänkte kan ju inte sova hela dagen la mig soffan sen vid 13 somna jag igen sov en timme till nu trött igen efter jag skriva detta kanske blir tur dröm landet igen. Så tråkigt vara sjuk men skönt få sova ändå! 

Hoppas på tillfrisknande snart
Ciao 

RSS 2.0