Adidas och puma!

Det kläderna som är min bästa vänner i helgen. Jag har haft en slappar helg bara gått runt i min mjukis och bar varit känt behövt det efter först veckan på jobbet känns rejält i kroppen att man tillbaka på jobbet igen och det helt annat tempo men är i. Så kroppen tar stryk men man håller humöret uppe och har mest legat soffan spelat lite spel på mobilen eller surfplatta och bara vila kroppen. För att ladda inför en ännu en ny vecka i morgon.

Så inget nytt som hänt här direkt jobbat sen vilat för det mesta. Nu vardagen tillbaka.

Hoppas ni har det bra ciao

Kom på att jag nu hålltider upp en vecka med godis det stort för mig haha ska försöka 3 till för lite avgiftning varit väldigt mycket sånt länge nu. Men ska ej sluta äta det bra vara ifrån det lite 😉


Mörkret faller....

Märks att hösten är på väg in med stormsteg mörkt blir det tidigare och kallare och kallare blir det. Men trösten med det är att hösten är bra mysigt få sitta inne tända ljus hör så småningom mysfiltar kommer fram programmen på tv börjar och man kan mysa till det ordenligt inne. Jag gillar höst ändå. 😊
Men självklart får gärna sommaren håll i lite smula till några veckor men tror tyvärr vi inne på dem sist dagarna nu med värme sen är det nog slut för denna gång.

Nu har halva första veckan gått och skönt vara tillbaka i rutinerna och annat.
Nu får man liksom längtat till nästa sommar och till dess får man njuta av de som är bra för hösten sedan vintern. Dock ända som bra med vinter är julen belysning myset kyla kan ju verkligen kvitt.

Hoppas ni har det bra där ute!
Ciao


Nu rutiner viktiga!

Är dem inte alltid det undrar ni kanske? För mig rutiner viktigt för hålla min kropp i schack och mycket vila är stor bit i mitt liv för återhämtning och tanka på lite ny energi för orka med dagarna. Nu sista tiden så har jag haft riktigt bra dagar jag helt i chock inte ofta eller ja tror knappt aldrig det hänt. Men jag fick hel semester och fått gjort allt jag gjort och låt kul hitta på utan ett bakslag. Det inte hänt sen jag blev sjuk. Sen har man väl lärt sig kanske mer hur man ska gör och inte göra många gånger. Och många Micro pauser är viktigt och min sambo bra på vi tar pauser när vi ute så det mycket tack vare han med tror jag vi fått sån fin semester.

Nu har jobbtiden börjat igen och jag bara älskar mitt jobb och så glad för att jag har ett så fint jobb att gå till. Det tufft det ska kg medge men 50% verkar funka och glad för kunna jobba för många min sista värre jobbar inte alls så jag glad fixar dem timmar jag gör. Dock har varit ännu bättre är klart att få jobba heltid eller i lila fall 75% men har insett att om min kropp ska funka så får jag tyvärr hatar ordet med medge att får anpassa mitt liv liv till sjukdomens krav och ge med mig. Men är så tacksam ändå för orka med 50% kunna orka den stunden var sig själv inte sjukdomen och sen gå hem bearbeta sjukdomen efter med massa vila och ändå kanske visa dagar orka motionera lite och umgås med min man och lag lite mat innn dagen slut. Eller orka de dagar jag har bättre dagar gå ut äta med en vän. Jag vill bara säga jag är tacksam för att fått tillbaka delar av mitt liv får njuta lite v det ändå.

Nu ska jag göra mig klar för ännu en dag på jobbet ska bli mysigt!

Hoppas allt bra mer er!
Ciao


Hemma igen!

Nu vi hemma gen vi haft några härlig dagar upp i Nyköping söderköping som vi cyklat lite vid götakanal vackert var det. Tur man har elcykel 😊

Vi cykla sakta och gick riktigt bra men tack vara elcykel så blir det inget motståndet bara rörelsen så jag riktigt glad jag äntligen kan cykla igen. Ont ja det får jag ju för allt jag gör det baksidan av allt rolig man gör
Men ibland måste man pressa sig lite annars skulle jag aldrig kunna göra nått roligt. Vi hitta ett bra system jag min sambo med många pauser och lungt och fint så funkar det. Tur jag har han.

Sen hann vi med det goda välkända smultronstället där vi tog en lång paus åt deras goda glass.

Stora glassar var som helst lunch hahaha men gott var det. Nu har man gjort det med.

Vi han se lite av Nyköpings hus med var vackert lite slott som lång bevarat i centrala nyköping.

Riktigt kul man kunde gå in med dock var lite ju lite trappor som är ett hinder för många jag tog mig upp tänkt detta ska ej få hindra mig. Fick lida för det sen men jag fick uppleva allt historiskt det berätta av alla salar där. Så nu efter hand kan ju ju leva på det.

Sen på vägen hem på resan stanna vi även på ett ruinkloster som känt från arn tiden och vi har haft det lite som ett semester mål i år åka runt kolla på dessa kloster och sånt. Som vi har gjort kul!

Varit några härliga dagar!!
Ciao


En vecka kvar

Skön känsla ändå detta nu är en vecka kvar det flest börjar sina jobb i morgon andra startar sin semester. Vi har en vecka kvar och hat planerat en lite tripp till som jag berätta om den.

Vi nu varit hemma några dagar sen vi var nere i Skåne där. Och jag inte hunnit lägga över bilderna från ångtåget så får bli ett senare inlägg. Vi hunnit med andra kusten med shoppa lite grebestad dem har ju bra sport shoppen där så blev en del nya mjukis kläder för hösten nu.

Sen vi tagit det lungt några dagar och idag typsikt gav sig vår damsugare av så fick bli att investera en ny. Vi fick den billigare än vad stod så jag nöjd
I butik kosta den 2500 och på nätet kosta 1490kr så sa vi fick den där det priset fast dem sa måste blivit nått fel men står det på nätet är det ju så 😊

Den blev det som ni ser på bilden blir nog bra hopps den håller många år nu då 😊
Nu ska jag vila lite den ska börja packa.
Ciao


RSS 2.0