små fix!

Min sambo gått stört sig lite på golvet som är vid våran hal från sovrummet sen vi typ flytta in, nu ville han ändra på detta jag låter han fixa med det om han vill det. Men sen kom vi på tapeterna var ju inte så roliga heller då dem som bodde innan här bara tapisera ena vägen lät den gamla vara kvar på andra vägen, så nu rivs det ner tapeter med ska bytas, sen såg ju taket och lamporna tråkiga ut, så små fixa som var tänkt lite innan är nu ett projekt fixa till hela hallen haha men kul händer nått och inte förstora projekt alltid bra! 
kanske funkade

Nya tekniken igår vänta la mig vid 00.15 och somna fick faktiskt sov fram till halv 8 så nöjd jag hoppas det försätter nu för humöret blir inte på topp med kropp och dålig sömn i detta skit. 

Idag är det kramar dagen så skickar du en kram till er som behöver! 


en annan teknik?

Idag är nu 4 dagen eller natten dörr man väl. Prövar annan teknik fast prövar den förut men den kan lyckas att inte lägga mig direkt hoppas på blir så trött jag inte vaknar fören i morgon hoppas på i alla fall vara i säng kl 00 och hoppas få sova hela natten nu håll tummarna! 

Jag vet ju det period såhär sen vänder det ju igen men så sjukt jobbigt ha kroppen som inte vill samarbeta alls eller mer eller mindre. 

Får se hur går.
Annars är det mest jobbba och vila på schemat just nu som mindre kul men är bara gilla läget just nu hoppas på bättring snart! En bättre period är mer än välkommen! 


ny period?

Kanske är dax för ny period nu med lite sömn kropp som inte vill samarbeta alls :( 
detta är nu natt 3 som jag inne på jag sitter uppe till 02 ca innan jag kan soman igen. Det blir ond cirkel då blir super trött dagen efter och sen börjar kämpadet med först klara av jobbet och sedan hem hålla sig vaken men tillräcklig slut jag inte orkar hålla igång för kroppen gör sjukt ont. lyckas med nöd och näppe hålla mig vaken sen soman vid 22,20 kanske sen vakna efter ca 30 min kroppen är igång, blir knäpp varför ska du håll på såhär???????
 
jaja annars händer inte mycket annat kul just nu, längatr till våren då jag kan få använda min present min fina elcykel, som jag hoppas kunna ta mig ut lite mer och känna glädje få cykla igen inte gjort på många många år! 
 
hoppas ni har det bra där ute, nu blir det lite serie tittande inna  hoppas kunna sova för natten
 
ciao
 
 

Inga såna dumheter nu!

Haft en ganska bra period sista tiden, tagit vara på den, ändå tagit mycket lungt för inte riskera den. Men idag fira vi min Sambos födelsedag och allt har varit frid och fröjd hela dagen, fram tills skulle sova, då helt plötsligt slog mina armar till och rygg. ååååå hatar denna sjukdom verkligen. Många gånger tänker man åå den kanske kanske kan hålla sig schack såhär nu ett tag, man får hopp man gör roliga saker, sen PANG, hoppar monstret fram ur sitt hörn sätter på alla symtom den kan komma på, öka värken till max grader, inget hjälper, jag så sjukt tröt efter denna dag så la mig 22. somna till vakna upp 22,30 sen var cirkusen igång. så gick ut till soffan la mg en stund sen tänkte nee men dy nickar ju till satt sov i soffan så gick in la mig somna till igen vakna 23 igen nu siter jag här skriver kl är strax 00 och jaa jag nickat till soffan en gång men sen vaknat igen för armarna kör domnar sticker kryper gör någon egen arm grej. Sen huvudvärk till max för jag är ju sååååååå trött. sen illa mående för jag är sååååååå trött men kan jag sova+?????? neee tydligen inte. suck. Detta kan bli lång natt. Får ta kolla i kapp lite avsitt på våra bästa år jag ej sett på länge, så mycket annat se på tv nu för tiden man glömmer bort den så har väl 3 veckor se ikapp i morgon släpps det nya avsnitt 7 st, dem sänder ju dem på tv3play nu för tiden så man kan se den när man vill ju bra när man inget annat har se.
 
såååå får väl se när jag får sova några timmar, himla tur man har eftermiddags pass på jobbet så kanske kan ta igenn några timmar inte behöver gå upp fören 10,30 eller så. jaja hoppas ni andra sover bättre och att ni får en fin måndag i morgon och en nya dag med nya möjligheter! 
 
ciao 
här under får ni en bild från Mallorca var där i sommras men denna är från då var där 2011
 

så sant!


Inte för jag gjort det men kan tänka mig nått i denna stilen, tyckte var söt för det var om dvärgarna
Detta är med väldigt sött och stämmer nog ganska bra ändå! 

Gott nytt år!

Nu lägger vi allt gamla tråkiga bakom oss, minns det bästa och mest glädje fyllda och ser framåt mot nya utmaningar nya tider och hoppas på mycket glädje och roligheter ❤ 

RSS 2.0