nu skåpet klart!

Nu så är skåpet färdig målat! Här får ni lite bilder hur det blev och var innan. 

ett snart klart!

Ett skåp är sålt och det andra är snart klart. Vi sålde vårt gamla skåp nu snart det andra skåpet helt klart. Kommer blir så fint. 

Helgen varit lugn, så grejat hemma städat röjt lite, mycket vila. Känns som det vad kroppen skriker om just nu. Låter den kanske inte få riktigt så mycket som den behöver. Men försöker vila så pass så jag håller mig flytande. Men har så ont, vill bara svåra och tålamodet är inte lång just nu kort stubin och jag känner inte igen mig själv riktigt, värken tar lite över hand och jag orkar inte med mig själv riktigt. Går tyvärr ut över dem runt om kring mig, med dåligt humör. Sover inget på nötterna eller jo sover men svårt somna in vaknar tidigt. Så inte många timmar man får sova det påverkar med humör värk allt.så hoppas på vändning snart. 

Annars jag nu sett twligth serien på nätterna så haft nått som sällskap. Kl nu 00.03 och ja jag hoppas kanske få sova runt 02 men sannolikt inte eller kanske lyckas sen vakna 07 suck. Min kröp behöver 8-10 timmar för funka hålla den schack. Nu tillbaka till filmen är på 3e i kväll nu .

Ciao


väder sommar sol åska???

Tider och väder vad ska man säga tiden är ju nu inriktat på sommar, men går fört fort jag hinner inte med riktigt! Nu är det snart bara 4 veckor kvar sen ska man ha lite semester. Jag tycker går för fort självklart vill jag ha semester inte det, men tiden innan är ändå sådär bäst när man har allt framför sig, för står ni vad jag menar? Semester är ju bäst men den går så fort när den över vet man hösten inte långt borta. Inte hört långt tills blir kallt ruggigt, min sjukdom kommer då sämre perioder igen. Ja jag sämre perioder nu med, men värmen smörjer en del man mår bättre i värmen än i kylan. 

Som nu inne i en skakig period jag ropar på kanten men puschar mig lite väl hoppas ska gå ändå, men vet jag inte bord. Men lätt när går som man vill ibland göra mer ändå. Men ska försöka ta det lungt i helgen återhämta mig lite måste nog bromsa om jag inte ska bli liggandes hela semester sen. det vill man ju inte! Men inte långt kvar, men jag håller skenet uppe på dagen ligger halva nötterna i ensamheten plågas av min värk, går inte sova fören jag verkligen ser i kors. Så trött men på dagen bitar man ihop. Ingen ser ut illa det är. Som vanligt. 

Poker face är en bra maska jag blir allt bättre och bättre på! .

Nee nu ska jag se klart på film sen försöka mig på sova ska upp tidigt i morgon så skulle behöva min sömn mer än vanligt i natt. Får se vad kroppen säger kallsvettas bara genom skriva detta suck. Hoppas ni andra sover gott eller får sova gott sen! 
Ciao Såg en panter ute på min promenad i Helgen 😉 såg precis ut som några i djungelboken 😝  

nu så!

Här kommer slut resultat på våran rabatt. Vi redan igång med nytt projekt! 😊 
Detta är det nya nu vit allt ska bli vitt Ska bli kul se .nät bli klar 😊 självklart ska ni få se det färdig sen! Ciao 

dåligt!!

Nu blivit så där dålig på uppdatera igen fy skäms på mig! Men samtidigt när våren värmen och sommaren kommer så lägger man energi på saker göra och ja finns egentligen inga ursäkter men det den jag kommer med hehe.

Nu vi lite lång lediga det skönt och värmen har vi ju fått med underbart! Min kropp lite bättre i värmen och skönt. Varit ute cyklat på min el cykel och det såhörlih frihetskänsla. 

Ute mycket är härligt i mellan där är soffan bästa vännen. Och i mellan där gör man nått kul tar konsekvenserna sen på kvällen. Men när solen är frame och värmen känns alltid allt lite lättare. Fast koppen är som vanligt. 

Idag bli det lung dag kanske njuta lite sola lite. Ska bli skönt bara ta det lugnt med.

Här får ni en fin bild på av vår buskarna i nya rabbaten vi klara men har några fina stenar som ska på plats med sen får ni se hur det blev! 
Ha en bra helg! Ciao 


RSS 2.0