Tyvärr

Jag har inte orkat eller haft någon lust att skriva sista tiden. Händer så mycket i livet samtidigt  som allt känns som det står stilla ju. 


Massa utredingar och försäkringskassan i häcke  på en och en kropp som inte samarbetar alls. Mitt i detta ska man försöka orka med sig själv och alla runt en och  allt runt en och så jobba liksom dem timmar jag knappt klara nu. Men lite mer kan du väl? Eller varför inte byta testa annat jobb kunna gå upp i. Dem måste skämta. Jag klara knappt mitt jobb på 50. Och dem vill hitta mer anpassat. 
Ni kanske vet nåt jobb där man inte sitter för mycket inte lyfter för tungt för mycket och inte går för mycket och absolut inte sitta ex vid data för mycket och kan få Micro pauser? För det har mitt  jobb det som gör  jag knappt fixar det 50 men tack vare jag älskar mitt jobb får så mycket av det så är det värd det att kämpa all den värk den ger. Så ja dem är roliga. Men inget man kan göra. Så nu vet ni varför jag legat lite lågt. Jag orkar inte helt enkelt försöker hålla mig över vatten ytan.  

Ciao  


RSS 2.0