God Jul

Tiden går fort som vanligt! 
Måste verkligen bättra mig på skriva nu. 

Sista nu har minnson hunnit bli 2.5måmad tiden går så fort han för nya framsteg varje dag så så härligt att se och följa. Nu ler han största leendet han kan mot en och skrattar och är för härlig. 

Nu julen kommit och varit och den fick väldigt fort över. Men varit mysigt få fira som vår  lilla familj som vi är nu. Men skumt allt förändrar så. Allt som var är nu bort nu nytt. Men det mysigt med. 
Nu blir det massa mys fram till efter nyår då allt blir vardag igen tyvärr skulle nog kunna ha min sambo hemma ett tag för mysigt och lättare vara två. 

Nu blir det ta sova. Få försöka skriva lite mer snart igen. 

Hoppas ni haft en bra jul och att ni tagit hand om varandra.
Ciao 

Sova vad e det?

Ja sova vad e det? Haha jag fick inte sova i perioder för sjukdomen. Men då kunde man ju sova på dagen eller annat tilfälle. Nu inte så mycket haha har en bebis som inne någon skum period sova vad e det och äta nja äter för han med bara små äta då bli hungrig oftare ska dem inte äta mer och sälla  snart? Ja jösses i natt krångla lille man här. Först kom han inte till ro och sen skulle ha ha mat med mindre än hälften av vad han brukar äta. Då dåliga att han vaknar ju självklart efter 1.5 timme hungrig men inte tillräckligt för äta mer utan äter samma igen och igen betyder mamma somnar in ca 1 timme sen dax vakna igen hemsk. Men så är det väl en period bara att ta. Han kan ju inte hjälpa det. Det jag som måste hitta varför det som gör han så orolig. 


Nu sover ha  allt men kan jag sova nepp ut skitsvprt sova på dagen just nu vet ej varför kan ha med man här sån värk min kropp inte kan slappna av alls på dagen så helt slut på kvällen  så får man inte sova då heller för ha  krpnglar. 

Såå  nu gnällt av mig. Haha det bli bättre vi har ändå en väldigt bra bebis som är duktigt ändå för  det mesta nöjd ändå på dagarna glad och pratar det mysigt då glömmer man natten när man ser han. Underbara unge. Men du får gärna sova snart i alla fall 4 5 timmar ibstrecka så hinner få lite mer sömn 😉

Hoppas ni händer bra därute 
Och hunnit handla julklappar annat börjar närma sig nu. 
Nästa helg fyller jag år jag har inte hunnit med dessa sista månader hann inte ens med hösten nu vinter snart nytt år  jösses 
Hoppas nästa år får lite mer långsamt. 

Ta hand om er
Ciao Julpynt och hemkänsla!

Nu börjar verkligen julen närma sig! Tiden går för fort man går här sin bubbla med sin son och livet  bara passerar utanför. Nu min lille goding snart redan 2 månader det sjukt vad tiden går fort. Så man får passa på njuta så länge det går för sen är dem vuxna då tiden förbi. Haha det lätt deppigt  men hört det så många gånger njut av tiden sen kommer inte tillbaka.  Så jag njuter följer min lille killes utveckling och hur han växer så mysigt ❤


Vi har ändå varit duktigt iår med allt runt om kring vi hann med julpynt lite ibpr med. Så tänkte bara vis lite bilder. 

Hoppas ni har det bra! 
CiaoRSS 2.0