En hel vecka!

Nu varit hemma hel vecka varit sjuk. Första dagen igår på jobbet. Kroppen fick nog chock eller nått ha ett anat tempo. För helt slut kom hem men höll mig vaken då jobba till 18. Så super trött och åt lite kvällsmat som sambon hade lagat och sen bara kolla tv.  Gick la oss runt 22 där och jag lyssna på podd. Till runt 23.30 och sen somna men helt plötsligt från ingenstans börja min kropp domna streka max. Vakna upp kl är 02.30 jag sovit 3 timmar koll klockan nej nej försökte satte på panflöjt i lurarna försökte slappa av och somna om men 03.30 hade jag fortfarande inte somnat. Låg vände vers lyssna vidare kl 05.30 tröttna jag på ligg där gick int3 sova. Nu sitter jag här döööö trött och ska strax åka till jobbet hur ska detta gå. Ja jo det kommer ju gå men mitt humör där efter och jag vet ju vad jag kommer göra när jag kommer hem.  Jag kär ju däcka. Sen är cirkel igång.  Usch ingen bra start på tisdag men hoppas den kommer bli bättre och sluta bra i alla fall. 


Hoppas ni mår oki där ute och att ni kämpar på! 
Ciao Motarbetar

Min kropp är på motarbetar humör tydligen och denna förkylding man åkt på gör ju inte saken bättre. Sån huvudvärk.  

Blääää men bara försöka vila bort den. Hopps kroppen vill samarbeta med mig snart igen
 Dock vet jag den är som den är.  Men det jobbigt h den plus nått annat. Då blir extra tufft.  Nu idag bestämde e3n sig för sova ca 1 time sen vakan börja jävlas så ni blir det soffan några timmar med serier. Hoppas på få sova snart igen. 

Så mitt schema vila vila vila hopps på bättring.  

Hoppas ni andra mår bättre! 
Ta hand om er och bra rädd om er.


En serie som många pratar om

Jag fått hört detta ord av serie flera gånger, den så bra och den gör en så fast.  Man knappt ej sluta titta.  Man hör det från folk man hör det från media.


Så jag bestämde mig för oki jag ska ta titt på denna serie norska serien Skam.

Ja måste medge jag fastna med och jag var tvungen se vad som skulle hända dessa ungdomar. Man liksom bara blev helt inne i serien som just nu har 3 säsonger dem är korta avsnitt så går rätt fort att kolla. Och sk medge jag börja med några avsnitt i onsdag tror blev 3 då. Sen torsdagen blev det resten av säsongen två. Sen fredagen blev det några på kvällen och sen idag kollat fram till lunch och ja nu sett alla. 

Får vänta som alla andra på se om säsong fyra kommer ut snart.  Så vad som kommer hända. 

För nu måste jag ju se vad som kommer hända med den. Det kul Norge lyckas med såhär serie! 

Ta hand om er var rädd om er
Har ni tid över koll in Skam
Ciao 


Den säger allt!

Skriv inläggstext 


Ännu en vecka!

Nu har man klarat ännu en vecka det går tungt och känns som man bär på extra kilon när man är i gång det går tungt bar allt känns tungt just nu. Men kämpar på och hoppas väl på väring snart igen. Vill gärna ha lite sömn i natt nu. Fick ingen bra sömn i natt.


Annars består helgen av vill i morgon behöver en sån dag känner jag. Sen söndag bli det kalas för min sambo som fyller år på tisdag men vi har kalaset i helgen. Så blir bra att vila så man orkar det.  

Hoppas ni får en fin helg! Ta hand om er var rädd om er! Att orka eller inte!?

Nu går det tungt, på jobbet kör jag på som inget men kommer hem usch sån värk och sån smärta. Blää mår illa vill bara spy men gör jag ju inte som tur är men mår inget vidare. Vilar och vilar och försöker hålla igång med min övningar.  Men inget hjälpa usch. En fasad sjukt hur man kan håll en sån. Ingen som märker och inget som syns. Det svårt men sjukdomar och sånt som inte syns. Vi så snabb med döma vi vet inte hur andra kämpar! Eller hur deras liv ser ut. Jag kan säga jag med dålig på inte döma i bland men försöker låta bli. För vad hur ska jag veta. Man måste utgå från att all gör sitt bästa av sitt liv och att lita på folk håller sig till det som rätt. 


Mörkt ute kallt blåsigt hoppas vill nu våren kommer tidigare men det bara önsketänkande.  Vi får väl se vad som händer om denna varga vinter dem tjatat om ska komma eller inte vad tror ni!? 

Ta hand om er var rädd om er
Ciao 


Grönt eller.snö!?

Ja det får ju gärna ta bestämt sig! Tycker inte att det sk hålla på växla detta väder suck kroppen blir ju hemsk värre än vanligt. Antingen får det vara kallt ett tag med snö eller så hoppar vi det kör vår. Tänk om det kunde vara så lätt! 😉


Men man får tänka i alla fall vi på rätt sida nu början på året och man har mycket framöver sig i stället men har våren framför sig man har våren framför sig. 

Det nog ändå det bästa för när den väl här går det över för fort!?

Men vore skönt om vädret kunde ta och i all fall bestämt sig. 

Igår bra bästa vännen här på besök vi ska försöka gör tisdags till våren dag nu så vi ses lite oftare vi båda behöver det! Oj vad jag behöver henne! Min bästa vän vad skulle jag göra utan henne! 143 ❤

Annas är mitt liv rätt tråkigt jobbar vilar jobbar lite till och vilar typ. Så just nu orkar kroppen inte mycket annt det vila och jobb.

Men hoppas ni mår bättre där ute!? 
CiaoRSS 2.0