En vecka kvar

Nu börjar semester lida mot sitt slut. Min sambo börjar jobba nästa vecka men jag har en till. Den blir mest återhämtning vecka men nått mer ska hitta på med bästa vännen i alla fall. Annars börjar snart vardagen igen det skönt på sitt sätt det med. 


Men om jag ska samanfatt dessa 4 veckor så kan jag inte klaga där vi varit har varit uppehåll och sol varjegång. Och fått se uppleva mycket på semestern så vi båda mycket nöjda över den. 

Sett Uppsala Eskilstuna  zoo och i början på semestern det var härlig tur. Och sen varit lite små utflykter som Ullared och kusten i Hunnebostrand,  Karlsborg, Gränna visingsö  Hjo  örebro Jönköping  bland annat. Så ja jag riktigt nöjd. Sen sambon även hunnit renovera lite hör hemma som ni ska få se sen längre fram när det klart. Och sen hjälpt sin syster att göra en altandäck. Så har vi grillar en hel del så härligt med sommar.

Så ja en härlig semester har vi haft. 
Hör får ni lite bilder många ni sett några kanske nya. 

Ciao Örebro

Idag var vi i Örebro och shoppa lite och åt gott på Jensen bufhus en min favorit ställen så gott. Sen gick vi strosa lite så blev det Ikea och bahus. Var en mysig och härlig tripp. Men väntade bara på varje gång vi kom ur affären att åskan och regnet skulle komma för så mörkt och så varmt 25 grader kvaft som bara den. Men kom aldrig nått men misstänker dem lär för det nu ikväll. Svalare hemma. Var en lyckad dag! 

Ciao


Tyvärr

Fortfarande ingen lite krångel med bilder då gamla mobil och inte orkat ladda ner appar till den utan kör surfplattan för det mesta. Så lite fattigt med bilder. 


Igår åkte vi tog en glass i det fina vädret och kollar lite på folk och slussbron i Karlsborg. 

Sen satt vi vid vattnet bara njöt av värmen. Idag är det vill Dag och jag ligger mest men ska försöka mig på tvätta lite sängkläder och handdukar. Tur maskinen och torktumlare fixar det mesta 😁 

Verkar som blir fint väder idag med. Kanske ta lägga mig på madrass ute skuggan sen slumra lite kanske. Får se varmt det blir. 

Nu har gått 3 veckor på semester tiden går fort. 2, kvar men sambon en så får se till göra nått mer kul på han vecka sen blir det mest återhämtning och vila in för troligen jobba veckan efter. 

När nu snart kanske lite lunch åt frukost tidigt börjar redan bli hungrig. Hoppas ni får fin Dag! 

Ciao


Fel på mobilen

Tyvärr min mobil på nått skumt sätt blivit överhettad och sen inte funkar så bra sen dess batteriet töms oroligt fort får jag knappt använder den. Så den ska inte på kontroll. Så fått ta ut allt i den nu här precis så kom på ville ju vis er korten från gårdagen så vi var på kusten Hunnebostrand så skönt 22 grader skugga  och knappt blåsigt alls för vara på kusten Så var riktigt kanon dag vi hade med oss picknick och sätt på klipporna och kolla på folk och båtarna som åkte förbi. Sen somna jag gott solen med ett tag skönt. 


Men bilder kommer förhoppningsvis snart ska flytta över bilder kort till min gamla mobil först. Alltid en massa krångel när sånt här händer suck. 

Men då vet ni lägger varför inte kommit nått inlägg.

Ciao 


Dag 2

Som vanligt efter gjort nått kul får man sota  för det detta nu dag två i soffan och sängen. Men det värt det om mm får ha kul i mellan det är ju glädjen man lever på och det tråkiga förtränger man ju. 


Så idag igår bestod dagen av vila sova och mer vila och kroppen som är i strejk varje rörelse gör 5 dubbel så ont som vanligt. Så vörmefilt röra sig så lite som möjligt är det bästa just då. 

Nästa mål med semester är åka till kusten över dagen få njuta av en picknick i solen på någon klippa eller stans eller likande. Så kanske onsdag eller torsdag kan detta gå igen går hoppas 😁 vi gör det bästa vi kan tack lov har underbar sambo som förstår. 

Idag ska försöka kolla i kapp våra bästa år avsnitt tänkte jag och bara vara. 
Dem lägger ju ut dem på nätet nu dör tiden så 7 eller är det 9 avsnitt varje måndag. Så finns ju lite kolla på! 

Hoppas ni får en fin dag! 
Ciao


Utflykt!

Idag gick utflykten till Gränna och Visingsö. Eller vi åt vid campingen i Gränna men det var Visingsö utflykten gick. Färja över och sen gick vi åkte häst och vagn en tur som tog ca 1 timme mysigt sitta där får se en del av ön. Fick ju lite guidad tur med fick hör lite vad som hänt på ön. Sen såg vi på slottruinen där som tydligen varit ett fängelse. 

Sen blev det glass och sen hemfärd igen lagom utflykt och väldigt fin och mysig dag med kanon väder! 

Nu blir det vila soffa  resten av kvällen och i morgon blir nog ingen roliga dag så blir vilo dag hela dagen för återhämtning men var riktigt kul och mysigt dag! 

Hör kommer lite bilder från dagen! 
Ciao Tog med fikat ut

I onsdag tog jag och sambon med fika korgen åkte ut till jätte fin plats ca 1 timme hör ifrån. Det var i ett naturresevat och mitt ute i ingenstans haha inte ens täcking  på mobilen  som tur var upp tänkte jag det när vi skulle hem hehe. 


Det var vacker plats och jätte mysig utflykt. RSS 2.0