Vart tog allt vägen!?

Vart tog fina vädret och sommarvärmen vägen. Detta har vi inte beställt. Det får gärna vara dåligt väder men då får det bestäms sig. Antingen regnar det några dagar sen är det bra eller så är det sil. Inte sånt här trög väder mulet blåsigt och inget mer liksom. Det finns inget värre! 


Har inte så mycket nytt säga idag känner jag. Jag har i stort sett klara av dagen med näppe . Sån verk så trött så jag skulle lätta somna här nu men det får jag inte för då bli det ida cirkel att jag ej sover ännu en natt.  Så sjukt trött ont. Men kanske skulle ta sig bad  för lite smärtlindring kanske. Ska jag orka mig upp vore ju skönt. 

Hoppas ni mår bättre och lyssnar bättre på era koppar  önska jag gjorde det mer säger nej så dum för det ju bara jag som får lida för att bara göra saker som jag inte borde gjort. 

Ciao 


Morsdag!

Idag är mors dag! Idag gjorde vi så att vi boka bord och gick ut åt, bjöd med mormor och farmor. För dem är ju mamma till våra föräldrar så vi körde allihop på en gång åt på restaurang. Jätte mysigt och trevlig stund! Äta god mat sitta prata lite alltid trevligt. 


Grattis min söta och snälla mamma! Du är den starkaste person jag känner, tack för allt du gör och allt du fixa med och tack för alla härliga kramar och för du alltid är där! Uppskattar till tusen! Du så snäll och fin har ett hjärta av guld. Tack för du blev min mamma ❤

Glömde ju ta på maten kunde varit kul visat vad vi åt men blev buffé och efterrätten severande med o buffé så tog en mjukglass 😊 

Nu blir det bara vila resten av kvällen för orka med en ny jobb vecka. Tufft i kroppen  nu men biter ihop hoppas den ska hålla en vecka till. Man får ta en dag o taget och en vecka i taget hoppas på det bästa! 

Ta hand om er var rädda om er! 
Grattis alla mammor där ut ni gör ett kanon jobb! 

Ciao 


Nu staketet planket!

Nu så nu planket eller staketet klart äntligen precis hängt upp lite fint på den! Idag har varit så varmt så vi tog en mini utflykt för äta glass det be riktigt gott sätt fint i magen. Svalkande gott 😉Så härligt med sommarvärme! Dock skulle inte hålla i den för regnet kommer i morgon! Mem men man får njuta så länge det varar! 


Ciao Härliga vår/sommar

Så härligt solen värmen vill tittat fram äntligen! I fredag grilla vi blev riktigt gott 


Sen sambon planterat blommor från från som vi nu har börjat sätta ut krukor och fontänen är nu på plats och blir så fint! 

Idag började rivandet hör hur plankor riva ner där ute och i morgon ska det köpas nytt och sen på torsdag när det röd dag ska det nya komma upp kommer bli jätte fint! 


Ska ta lite kort så ni får se hur det blir sen! Bilder hur såg ut innan finns tidigare inlägg men här kommer det ett igen ifall ni missat! 😊


Nu väntar på dem ska bli klara så vi kan äta lite lunch och åka köpa lite fler blommor som vi pratat om. Kanske orka med åka till Öb gillar gå titta men vi får se dem ska åka med brädorna med Sen. 


Så vilar så länge! 
Hoppas er er har varit bra och ni får fin dag i dag! 

Ciao 


Sol sol

Men idag har jag hållt mig inne haft vilo  dag med lite utmaningen rensa lite en gaderobe det var en del som behövde slängas och nu skaffa nytt hehe. 


Så idag inte hänt så mycket sovit en del.
Nu ikväll är det hockey som gäller brukar inte kolla sport men idag är det ju ett måste heja Sverige! 

Hoppas ni haft fin dag! 
Ciao 


Nu ska det bort!

Nu nästa projekt på gång! 

Ni ser ju ju planket  ser ut! Nu äntligen  kommit överens med granne på andra sidan av planekte. Att det ska rivas och bygga nytt! Ska bli skönt då allt är genom rötter vi har velat byta detta Sen vi flytta in här för 3årsen. Så sambon och grannen ska riva detta nu här i helgen troligen  och sen bygga nytt nästa helg! Ska bli så skönt få ett riktigt plank. 


Annars är det jobba för min del och mycket myxket vila där emellan just nu. Men försöker även göra lite kuligheter dock kropp som strejkar så försöker ändå och tänka positivt gör lite ändå fast bli ett lidande av det så mår man ju bättre på annat sätt för göra lite kul som bara ex åka kolla i en affär eller vara med titta när sambon fixar med nått eller promenad eller ja små saker kan med var kuligt. 

Nu är det äntligen helg nu ligger här soffan efter jobb dag. Ska vila en stund nu. Får se hur länge kroppen behöver sova idag. Sen blir det grilla ikväll och mysa med lite gott. 

Trevlig helg på er! 
Ciao 


Mötet

Nu är mötet över för denna gång. Nu har haft mötet med försäkringskassan. Och jag fick nya dagar tag till så får vi se längre fram vad som händer. Min sjukdom har ju inte ändras utan är ju samma som värk samma kämpande varje dag är en kamp mot sin kroop. Det är som den motarbetar mig dag som natt. Ibland får man bara köra på ibland måste man nyss a mer än nog. Men det svårt. Man vill ju leva med man har ju bara ett liv. 


Jag ska försöka mig på börja blogga lite igen. Men nu ska jag göra mig klar försöka skräms igång kroppen och göra mig klar på min jobb dag. 

Hoppas det bra med er och var rädd om er! Ciao 


RSS 2.0