Teen wolf

Hört denna serie ska vara bra så dax bita tänderna i det. Börja idag kolla sesong  1 och måste säga att jag tror jag måste se mer hehe fast. 


Vi får väl se vad sen är för nått men hittills helt oki serie ge den en chans ni med! 

Ciao 


Bara 3 månader kvar

Ojoj nu bara 3 månader kvar till jul. Undra hur julen blir i år. 


Jag köpt dem två första julklapparna idag så nu känns det bra hehe. Hatar göra som alla andra bra stressad veckorna innan jul. Man ska vara god tid. Resten man inte kan köpa fören närmare jul. Det skriver man upp så man liksom klar fast det ska köpas in bara 😁

Så ligger här i soffan och funderar och planerar hur och vad jag ska ge min nära kära. Några lättare än andra. 
Men har fått lite ider så känns lite bättre nu man lite fas just nu i alla fall. För 3 månader går fort 😉

Hoppas ni har fin dag idag tittar solen fram lite mellan molen  har ju regnat nu 2 veckor eller nått usch.

Ny vecka nya tag!
Ciao Glömt

Jag har ju glömt ett av projekten vi gjort så nu kommer det här i bilder hur resultatet blir. Det andra projektet är inte helt klart ännu så det får ni vänta lite till på 😉


Så här kommer förebild och efterbilder jag tycker det blev riktigt bra och mer förvaring.Oki att hösten är här!

Men vad e detta för tråkigt väder! Vart är dem hör fina härliga höstvödret. Det har ju o stort sett regnat nu varje dag i 2 veckor snart. Uppehåll ja det har det varit men det har ju regnat nått varje dag!


Vart är dessa soliga härlig blå himmel och sen där friska doften ute. Den vill jag gärna ha nu några dagar? Annars kommer denna höst och sen vinter bli väldigt lång! 

Sen ska man väl inte klaga man hör ser på nyheter alla katastrofer just nu med stormar och grejer. Det hemskt hoppas alla som blivit drabbade får den hjälp stöttingar  dem kan må ha efter sån grej. Kan tänka mig men inte förstå alls hur dem upplever känt. Men man ja ju försöka sätta sig in att förlora alla sina tillbehör sin trygghet som är en borg alltså hus  alla minne har man ju alltid men det så mycket mer antar jag. Tänk få lämna allt börja om. Alla minne  som i kort foto eller barnrum och allt man gjort med sitt hus. Och alla prydnader eller ärvd saker som bli förstört. Hemskt sen är det bara materiella ting men det ändå en trygghet och ens saker. Ja  tänka mig folk glad ha livet behåll det vikatiast. Men klart tufft få starta om på nytt. 

Ja man ska verkligen vara tacksam för det man har och inte det man inte har. Och leva nuet. 

Hoppas ni har det bra!
Var rädda om er och viktigast av allt ta vara och ta hand om era nära och kära! 

Ciao 


Hantverkare

Nu på morgonen är så kom det två hantverkare hit. För byta våran varmvattenbredare. Nu är dem full igång och tömma den. Det inget fel på våran vi har men den är 20år gammal man vet inte när dem ska paja dem säger ju runt 20år eller så. Så vi kände när vi fick erbjudandet om få mina svärföäldras då dem köpte ny förra året och sen fick dem bergvärme så har dem inte hunnit knappt använt sin. Så då tog vi den nu. Så hoppas vi på den håller 20år 😁


Men finns det nått tråkigare sitta vänta på när dem jobbar och så bli klara? 
Sen säger dem det kommer nog gå smidigt detta så får hoppas det går fort!
Så man kan sätta sig lugn ro äta lite frukost.

Hoppas ni får fin dag!
Ciao 


Helgen är!

Helgen är snart över ännu en gång tiden går så fort.

 Denna helg har vi bara varit hemma och fixat grejat lite. På tisdag kommer dem ska sätta in nya varmvattenbredaren. Våran är inte sönder men är 20år gamla och vi fick bra erbjudande kände vi slog till på detta. Så slipper man oroa sig den ska snart ge sig! 

Sen har vi lite andra projekt ett som pågått sen semestern ska visa er bilder om några veckor när det klart.

Sen har vi köpt ny bokhyllor som vi satt upp ska visa er detta med när det klart! Men det ser riktigt bra ut! 

Hoppas ni haft fin helg!
Ciao 


Årsdag!

I tisdags den 5 sep firade jag sambon ännu ett år ihop. Vi har nu mera varit tillsammans 9år och 5år som förlovade. Men denna gång firande vi årsdagen då vi blev ihop. Lite mysigt umätksama dessa dagar.


Vi bokade bord på pinchos och sätt prata minne om förr och framtiden hur det kommer kännas framöver. Och var en riktigt mysig stund!  Riktigt god mat med och sen efterrätten tog jag citron och hallon sorbet den verkligen en favorit 😁

Tänkt jag lägger upp kort här ner så får ni se fina blommorna jag fick och en kort på maten. Mysigt värre!
Hoppas allt e bra med er!
Ciao 
RSS 2.0