När man gifter sig?

Nu varit gift snart 1 månad och så mycket man måst tänka på nät man nytt namn pust. 

Idag åkte jag checka av en viktiga sakerna för fick skatte pappren  nu om mitt nya  efternamn och betyder mitt nuvarande körkort inte är gilltigt  längre. Så åkte in tog kort skrev mitt nya namn eller först av ren instinkt eller man man säger skrev jag först mitt gammal namn först haha så fick skriva det andra sen och blev inget bra singnatur  men inte lätt skriva på skämt så blir ju helt fel. Men men nu gjort och kommer om 5 arbetsdagar. 
Så nu nästa steg nyna kort bank och alla klubbkort  m.m allt måste man tänka på lite bökigt tycker  borde ske med automatik när det får det på skatteverket skicka ut till alla andra ställen så dem skicka hem nya lappa  för förnya saker som viktigt. 

Jaja säkert glömt en massa men viktigast gjort i alla fall så får man ta det andra när man kommer på det. 

Känsla se sitt nya namn är kluvet glad för nu heter vi alla så min nya lilla familj sorligt på ett annat sätt för känns ju som hela ens identitet för ändras liksom. Ja det med bländande känslor som jag byter namn. 
Men nu gjort. Skulle ångra mig någon gång kan jag ju alltid byta tillbaka. Men när man är familj vill man heta samma så är det. 

Ta hand om varandra
Ciao 


frisk? dop nummer 2

Nu tror jag vi börjar bli friska igen från denna förkylning. Sonen sover bättre igen och inte tät  i näsan  direkt längre. Var seg förkylning.
Jag mår bättre fån nu  med fick ju mild variant. Men vet inte hur ska bli av med denna rethosta  blir tokig. 

Tur vi hinner bli friska till helgen i alla fall för då är det nummer två i dop. Han var ju för några veckor sen nu. Till helgen är det han lilla kusins tur. Det är bara 3 veckor i mellan dem och att kusinen är en tjej. 

Så ska bli kul se henne döpas på lördag.
Nu vi inne februari vart  tiden tar vägen är en bra fråga. Men jag njuter av varje sekund dör man hört när man hemma med bebis går tiden alldeles för fort. Men ser fram emot våren och sommaren då vi kan gör lite mer jag pluttis.

Snart dax för börja smakportioner det ska bli spännande se vad han kommer tycka om olika saker 😊
Ni får ta hand om er
Ciao 
RSS 2.0