När man gifter sig?

Nu varit gift snart 1 månad och så mycket man måst tänka på nät man nytt namn pust. 

Idag åkte jag checka av en viktiga sakerna för fick skatte pappren  nu om mitt nya  efternamn och betyder mitt nuvarande körkort inte är gilltigt  längre. Så åkte in tog kort skrev mitt nya namn eller först av ren instinkt eller man man säger skrev jag först mitt gammal namn först haha så fick skriva det andra sen och blev inget bra singnatur  men inte lätt skriva på skämt så blir ju helt fel. Men men nu gjort och kommer om 5 arbetsdagar. 
Så nu nästa steg nyna kort bank och alla klubbkort  m.m allt måste man tänka på lite bökigt tycker  borde ske med automatik när det får det på skatteverket skicka ut till alla andra ställen så dem skicka hem nya lappa  för förnya saker som viktigt. 

Jaja säkert glömt en massa men viktigast gjort i alla fall så får man ta det andra när man kommer på det. 

Känsla se sitt nya namn är kluvet glad för nu heter vi alla så min nya lilla familj sorligt på ett annat sätt för känns ju som hela ens identitet för ändras liksom. Ja det med bländande känslor som jag byter namn. 
Men nu gjort. Skulle ångra mig någon gång kan jag ju alltid byta tillbaka. Men när man är familj vill man heta samma så är det. 

Ta hand om varandra
Ciao 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0