Det var väldigt vad det kan...

Vad ser kan vara segdragen då. Sonen håller i sig han förfarande förkyld. Men bättre i natt  för första gången på snart 2 veckor sov han som han brukar göra. Han åt vid 20.30 somna 22 vakna vid 02 och mata somna om sen vakna han 06 sen sov han till 09 ska snart äta igen. Blir bättre bättre med  sömn3n. Men han är hungrig kille så lär nog äta tag till på natten. Men skönt han drar ut på det mer och mer. 
Så hör brukar han sova men varit en pers  nu när han varit förlyld  tät vakant av han svårt ändras lille plutt. 
Men hoppas går rätt håll nu. Han fått virus utslag med nu så kanske håller kroppen på bearbeta den nu. Kan ju hippas. Så man snart kan ge sig ut med han igen hälsa på nära kära och igeb. Sen tänkt jag ska åka till jobbet med hälsa på 3n kort sväng så dem får träffa han.

Hoppas ni får du  dag kväll när ni nu läser!
Ciao 
 

Kanske kanske

Nu börjar vi återhämta oss var en pers. Sonen är täppt än men börjat äta som vanligt igen nu det skönt. Min Man är stort sett frisk och jag dras med min hosta. Men skumt min hosta är liksom torrhosta  rethosta  haft mer eller mindre sen sonen  kom vet inte om det torr luft min slemhinnor  tagit stryk eller nått för går inte bort. Men jag ska till läkaren snart för lite smärtbedöming se om kan ändra lite mediciner. Så kanske ja  fråga om hostan med om han har nått bra tips för ingen av som har nått bra tips på rethosta? Hur man kan smörja halsen?

Annars så har inte hänt då mycket tyvärr då sonen varit sjuk och vi med så mest varit hemma. Vi tog bilen i går ut kort sväng och kolla på grann  stan lite sen åkte vi hem igen. 

Så allt som hänt men hoppas nu när han frisk smart vi kan åka ut lite hälsa på lite folk och göra lite kuligt igen. 

Hoppas ni har det bra
Ta hand om er!
Ciao 


sjuka

Varför inte blivit nått skrivet direkt igen  varit att vi alla tre blev sjuka i någon förkyldingsinfluena. Jag åkte på någon lindrig och nu mera kan kalla min Man fick det värre och sonen fått någon mellan ting. Han så tät i sin lilla näsa så svårt äta. Men han så duktig håller humöret uppe ändå ler skrattar och sover en hel del så det skönt han så tapper. För kan ju inte vara kul alls lille plutt.

Men får hoppas vi snart bli friska igen.
Jag brukar inte känna av nät blir sjuk för mycket för mår så dåligt kroppen ändå. Men man märker ju på täppt och så t man är sjuk i annat. 

Nu dax mata  sonen så han får i sig lite mat kanske ska sova lite sen. 

Ta hand om er
Var rädd om er
Ciao 

dop och överrsking

I helgen döptes min son i en liten kyrka där min nu mera kallad Man hehe får vi passade även på att gifta oss 😉 
Krya betyder mycket för min man och hans pappa var en av dem första som döpret i doppfundet där och nu hans barnbarn det stort.
Vi bjöd bara in dem allra närmaste bara och ingen visste vi skulle gifta oss men några misstänkte det hehe. 
Så först dop sen överraska vi med gifte mål mysigt och fint blev det! 

I går måndags fick min son sin tre månads spruta han var så duktigt han pep till men inget mer var så duktig. Sen fick han feber top  på kvällen när han skulle gå sova men gå kan i morse var den borta så hoppas det håller sig så nu. Han trött kille nu varit tuff helg sen spruta på det så han sover äter mest just nu men skönt för han han behöver ta igen sig så skönt han kan koppla av så.bilden under visar hur gott han sover just nu
Så varit en händelserik helg och mysig men tugg så tur sonen är så lugn sover mycket får jag hel del vila jag med.

Mer nu ska passa på äta lite lunch nu när han har somna.

Ta hand om er ciao
Hur ser en dag ut?

Nu när man är mamma ledig har man fått tänka sig för hela tiden. Jag har väldigt snäll bebis ändå så sluppit bära runt på ha  han nöjer sig med var i min famn eller sitta i babbyskyddet som jag satt i så klick del till barnvagns  skelettet eller vad man säger. Går runt eller vaggar med den. Min lille plutt är så duktig och när han sover eller är lugn stund själv passar jag på vilar Min kropp så mycket som går dem dagar jag har tuft eller mer värk vanligt. Så får sambon hjälpa till med måsten när ha  kommer hem. De sagt man här lite bättre passar jag på slänger in tvätt eller diska nappflaskor ja lite små grejer så. 

Dagen börjat med vi vaknar upp och det kan vara allt från 8 till 10 beror på hur länge herrn vill sova. Men han verkar vara en morgon sovare 😉 än så länge det ändras säkert. 
Vi går upp och sätter oss i soffan pratat lite sjunger och sen han nöjd en stund ligger i soffan i sitt lilla hörn och pratat leker lite kollar på allt. 
Sen efter stund så blir det lite mat sen somnar han in gott stund igen som ni ser på bilden så ser det ut just precis nu när jag skriver. 
Sen sover han allt från 1 timme till 2 sen vaken stund igen och leker pratat han blivit prat kvarn så kul höra när han jollrar har sig. 
Sen brukar han få vara lite babygymet som han kommit på är väldigt kul 😁
Sen är det dax för lite mat igen han äter allt från 3 timmar till 4 timmar. Just nu 3 igen för han är i fas hat jag läst där apite inte är likadan äter inte så mycket då blir hungrig fortsatte igen. Men det ändras säker igen sen.

Sen någonstans där i mellan  äter jag nått vi brukar göra extra mat på kvällen så här matlåda som jag bara kan värma upp.
Sen efter han varit vaken mellan 1 till2 timmar sover han stund igen  då kan det bli 45 min till 2 timmar lite olika. Då brukar jag passa på vila kolla på något program på tv 

Sen kommer sambon hem runt 16 eller 17 tiden han brukar ta över lite stund sen lagat vi mat ihop eller så gör han det eller jag beronde på hur jag mår. 

Sen är det bara liksom kväll myser och ser tv leker med plutten när han vaken. Sen sista matingen runt 21 eller 22 och sen lägger vi han han somnat in efter lite bök  10 min till en 20min vill inte riktigt komma till ro just nu men när han väl somnat in sover han ca 3timmar ibland blivit 4. Det skönt det börjat ändras lite mer sömn är skönt hehe. 
Sen matas oftast en gång på natten sen tidigt på morgonen.
Ja så ser väl flesta  dagarna ut. Sen brukar få lite avlastning på dagarna har syster som kommet hit ibland och min mamma och 3n bästa vän som jobbat i affär så hon ledig på veckor dagar. Så får jag det funka. 

Jag haft tur som har så pass snäll bebis. 

Hoppas ni har det bra och att ni tar hand om varandra! 
Ciao


sjukdom vs mammaledig

Ni som läst  min blogg ett tag vet att jag är sjuk och har mycket smärtor och värk i kroppen. Fibromyalgi bland annat. 
Jag har väntat tvekat på få barn dör blev så passa gammal som jag är. Jag är alltså fyllt 34 precis för några veckor sen fick barn i oktober. Vi tog steget och inte ångrat en sekund 

Varför tveka var inte för att jag inte ville ha barn. Utan tankar kommer fixa vara gravid. Kommer fixa smärtan m.m.
Till slut lockade barn mer så vi beslöt vi kör. Och nu sitter jag här med snart 3 månad son. Som helt underbart.
Jag fick en gravitet som blev bra och jag kan berätta om den om det är av intresse? 

Nu måste jag sonen börjar vakna till här men kan skriva mer om mon gravitet om det är intressant och skriva mer hur vardag kan se ut för en som sjuk nu är mamma och försöka få ihop allt! 

Ta han om er och var rädda om er
Ciao 

Livet som mamma

Livet som mamma är underbart på många sätt och skönt mysigt. Men nu börja det kännas efter 3 månader man varit så pass instängd. Det lite fel årstid blir liksom inte roligt gå ut när det regnar grått kallt. Så längtar efter våren.

Nu har dem smart 3 första månaderna gått nu börjat man landa i lite rutiner och så. Har just nu son  som är i fas 3 som dem kallar det och är lite orolig och så själen just nu. Men går ju över. Snart dax för dem berömda 3 månad sprutan sen ser jag dock inte fram emot. Hoppas han får lindriga symtom av den stakars plutt.

Sen har han nu blivit bättre på sova på nätterna och mer vaken på dagen. Tills fasen börja blev det hur balans igen nhoppas snart sätter sig lite för från mata var 3 timme till 5 timme på natten för stor skillnad och 4 timmar på dagen.

Nu blir det passa.på sova här strax när sonen  somnat. 


Ta hand om varandra 
Ciao 
RSS 2.0