Hur ser en dag ut?

Nu när man är mamma ledig har man fått tänka sig för hela tiden. Jag har väldigt snäll bebis ändå så sluppit bära runt på ha  han nöjer sig med var i min famn eller sitta i babbyskyddet som jag satt i så klick del till barnvagns  skelettet eller vad man säger. Går runt eller vaggar med den. Min lille plutt är så duktig och när han sover eller är lugn stund själv passar jag på vilar Min kropp så mycket som går dem dagar jag har tuft eller mer värk vanligt. Så får sambon hjälpa till med måsten när ha  kommer hem. De sagt man här lite bättre passar jag på slänger in tvätt eller diska nappflaskor ja lite små grejer så. 

Dagen börjat med vi vaknar upp och det kan vara allt från 8 till 10 beror på hur länge herrn vill sova. Men han verkar vara en morgon sovare 😉 än så länge det ändras säkert. 
Vi går upp och sätter oss i soffan pratat lite sjunger och sen han nöjd en stund ligger i soffan i sitt lilla hörn och pratat leker lite kollar på allt. 
Sen efter stund så blir det lite mat sen somnar han in gott stund igen som ni ser på bilden så ser det ut just precis nu när jag skriver. 
Sen sover han allt från 1 timme till 2 sen vaken stund igen och leker pratat han blivit prat kvarn så kul höra när han jollrar har sig. 
Sen brukar han få vara lite babygymet som han kommit på är väldigt kul 😁
Sen är det dax för lite mat igen han äter allt från 3 timmar till 4 timmar. Just nu 3 igen för han är i fas hat jag läst där apite inte är likadan äter inte så mycket då blir hungrig fortsatte igen. Men det ändras säker igen sen.

Sen någonstans där i mellan  äter jag nått vi brukar göra extra mat på kvällen så här matlåda som jag bara kan värma upp.
Sen efter han varit vaken mellan 1 till2 timmar sover han stund igen  då kan det bli 45 min till 2 timmar lite olika. Då brukar jag passa på vila kolla på något program på tv 

Sen kommer sambon hem runt 16 eller 17 tiden han brukar ta över lite stund sen lagat vi mat ihop eller så gör han det eller jag beronde på hur jag mår. 

Sen är det bara liksom kväll myser och ser tv leker med plutten när han vaken. Sen sista matingen runt 21 eller 22 och sen lägger vi han han somnat in efter lite bök  10 min till en 20min vill inte riktigt komma till ro just nu men när han väl somnat in sover han ca 3timmar ibland blivit 4. Det skönt det börjat ändras lite mer sömn är skönt hehe. 
Sen matas oftast en gång på natten sen tidigt på morgonen.
Ja så ser väl flesta  dagarna ut. Sen brukar få lite avlastning på dagarna har syster som kommet hit ibland och min mamma och 3n bästa vän som jobbat i affär så hon ledig på veckor dagar. Så får jag det funka. 

Jag haft tur som har så pass snäll bebis. 

Hoppas ni har det bra och att ni tar hand om varandra! 
Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0